1
Metta 27:46
Inğil Mettanyn tahriri üzre 1883
TURMAT
We saat dokuz raddelerynde Ysa bulend awaz ile ferjad ederek: »Eli, Eli, lama sabaktani,« ja’ni: »Ej allahym, ej allahym, beni ničün terk ettyn?« dedi.
So sánh
Khám phá Metta 27:46
2
Metta 27:51-52
We ište hejkelyn perdesi jokarüdan ašagyje kadar jyrtylüp, iki para oldi, we jer titrejüp, kajalar šakk olundiler. We kabrler dachi ačylup, ujumyš olan niče mukaddesleryn ğesedleri kyjam etti.
Khám phá Metta 27:51-52
3
Metta 27:50
We Ysa tekrar bulend awaz ile ferjad edüp, teslim‐i ruh ejledi.
Khám phá Metta 27:50
4
Metta 27:54
We jüz baši, we onun ile beraber Ysaji gözedenler zelzeleji, we waky olan šejleri görünğe, gajetle korkup: »Hakykaten, bu ibn‐ullah idi,« dediler.
Khám phá Metta 27:54
5
Metta 27:45
We saat altidan saat dokuza kadar, bütün jeryn üzerynde karanlyk oldu.
Khám phá Metta 27:45
6
Metta 27:22-23
Pilatos onlara: »Ja, Mesih denylen Ysaji ne japajym?« dedykte, ğümlesi ona: »Salb olunsun!« dediler. Wali dachi: »Ja, ne kötülyk išlemyš dyr?« demesi üzerine, onlar: »Salb olunsun!« dejü, daha ziade nida ederler idi.
Khám phá Metta 27:22-23