BasisBijbel (BB)

Nederlands [Dutch]

អាន​ជំនាន់​នេះ: BasisBijbel

De BasisBijbel, die gebaseerd is op de Statenvertaling, geeft in eenvoudig Nederlands helder en betrouwbaar weer, wat God ons door Zijn Woord wil zeggen.

Doel van de BasisBijbel is om de Bijbel voor zoveel mogelijk mensen begrijpelijk te maken. Dit hebben we op verschillende manieren proberen te bereiken:

  • Typische Bijbeltaal is vermeden: woorden als ark, zondvloed, tabernakel en dergelijke, zijn vervangen door normale Nederlandse woorden. Hierdoor is de tekst ook heel toegankelijk voor mensen die niet thuis zijn in de Bijbel.
  • Door middel van links worden verbanden gelegd tussen de verschillende Bijbelboeken. Ook wordt er een en ander uitgelegd in aantekeningen bij de tekst.
  • Woorden en zinnen zijn zoveel mogelijk kort gehouden. Hiermee is de tekst tevens geschikt voor mensen die dyslectisch zijn.

Stichting BasisBijbel vindt het belangrijk dat iedereen gratis toegang heeft tot Gods Woord, in de taal van nú. Daarom zijn we erg dankbaar dat YouVersion onze begrijpelijke Bijbelvertaling in hun Bijbel-App heeft willen opnemen.

Copyright © 2013 Stichting BasisBijbel
Gecorrigeerde tekst © 2015
Alle rechten voorbehouden
Uitgegeven bij de ZakBijbelBond: 2016

អ្នក​បោះ​ផ្សាយ

Stichting BasisBijbel

ជំនាន់​ផ្សេង​ទៀត​ពី​អ្នក​បោះ​ផ្សាយ​នេះ

BasisBijbelsatyavEdaH| Sanskrit Bible (NT) in Cologne Scriptsatyaveda.h| Sanskrit Bible (NT) in Velthuis ScriptsatyavedaH| Sanskrit Bible (NT) in Harvard-Kyoto ScriptsatyavedaH| Sanskrit Bible (NT) in ITRANS Scriptsatyavedaḥ| Sanskrit Bible (NT) in IAST Scriptsatyavēdaḥ| Sanskrit Bible (NT) in ISO Scriptسَتْیَویدَح۔ Sanskrit Bible (NT) in Urdu Scriptसत्यवेदः। Sanskrit NT in Devanagariসত্যবেদঃ। Sanskrit Bible (NT) in Bengali Scriptসত্যৱেদঃ। Sanskrit Bible (NT) in Assamese Scriptਸਤ੍ਯਵੇਦਃ। Sanskrit Bible (NT) in Punjabi Scriptસત્યવેદઃ। Sanskrit Bible (NT) in Gujarati Scriptସତ୍ୟୱେଦଃ। Sanskrit Bible (NT) in Oriya Scriptஸத்யவேத³​:। Sanskrit Bible (NT) in Tamil Scriptసత్యవేదః। Sanskrit Bible (NT) in Telugu Scriptಸತ್ಯವೇದಃ। Sanskrit Bible (NT) in Kannada Scriptസത്യവേദഃ। Sanskrit Bible (NT) in Malayalam Scriptසත්‍යවේදඃ। Sanskrit Bible (NT) in Sinhala Scriptสตฺยเวท:ฯ Sanskrit Bible (NT) in Thai Scriptསཏྱཝེདཿ། Sanskrit Bible (NT) in Tibetan Scriptသတျဝေဒး၊ Sanskrit Bible (NT) in Burmese Script ()សត្យវេទះ។ Sanskrit Bible (NT) in Khmer Script

មាន​ជំនាន់​នេះ

សរុប​ជំនាន់2,082
សរុប​ភាសា1,420

ធ្វើឲ្យវាជាកម្មវិធីព្រះគម្ពីររបស់អ្នក

រំលេច ឬចំណាំឃ្លាសំណព្វរបស់អ្នក បង្កើត​រូបភាព​ឃ្លាដែល​អ្នក​អាច​ចែករំលែក​ និងភ្ជាប់​កំណត់ចំណាំ​ជាសាធារណៈ ឬផ្ទាល់​ខ្លួន​​ទៅកាន់វគ្គកម្មវិធី​ព្រះគម្ពីរ ។

បង្កើត​គណនី​ឥតគិតថ្លៃរបស់អ្នក

គម្រោងអាន និងការលះបង់ជូនដោយឥតគិតថ្លៃ

គម្រោងព្រះគម្ពីរជួយឲ្យអ្នកមានទំនាក់ទំនងជាមួយនឹង​ពាក្យសំដីរបស់ព្រះជាម្ចាស់​ម្ដងបន្តិចៗជារៀងរាល់ថ្ងៃ ។

រកមើលគម្រោងទាំងអស់

ដោន​ឡូដ​យក​ Bible App ដោយ​ឥត​គិតថ្លៃ

មនុស្ស​ដប់​លាន​អ្នក​កំពុង​ប្រើ​ប្ាស់ Bible App™ ដើម្បី​ធ្វើ​អោយ​ព្រះបន្ទូល​របស់​ព្រះជាម្ចាស់​ជា​ផ្នែក​មួយ​នៅ​ក្នុង​ជីវិតរស់​នៅ​របស់​គេ។ ដោន​ឡូដ​កម្មវិធី​ដោយ​ឥត​គិត​ថ្លៃ​ហើយ​ចូល​ទៅ​កាន់​កំណត់​ចំណាំ, កំណត់​ត្រា, និង​គំរោង​អានគម្ពីរ​ពី​គ្រប់​ទៅ​កន្លែង។ សប្បាយ​ជាមួយ​នឹង​ជំនាន់​គម្ពីរ​រាប់​រយ រូម​បញ្ចូល​ទាំង​សំលេង​នៅ​លើ​ទូរសព្ទ័​ចល័ត​របស់​អ្នក