1
1 KORINTUS 5:11
Alkitab Berita Baik (+Deuterokanonika)
ABBDK96
Tetapi inilah maksudku: Kamu tidak patut bergaul dengan orang yang mengaku dirinya orang Kristian, tetapi sebenarnya cabul atau tamak, atau menyembah berhala, atau mengumpat orang, pemabuk ataupun penipu. Janganlah makan dengan orang seperti itu!
ប្រៀបធៀប
រុករក 1 KORINTUS 5:11
2
1 KORINTUS 5:7
Buanglah ragi yang lama, iaitu ragi dosa, supaya kamu menjadi seperti adunan baru yang tidak beragi. Sebenarnya aku tahu bahawa kamu memang demikian. Perayaan Paska kita sudah tersedia, kerana Kristus, domba Paska kita sudah dikorbankan.
រុករក 1 KORINTUS 5:7
3
1 KORINTUS 5:12-13-12-13
Bukanlah urusanku untuk mengadili orang bukan Kristian. Allah sendiri akan mengadili mereka. Tetapi kamu harus mengadili anggota jemaah kamu sendiri. Di dalam Alkitab tertulis, “Usirlah orang jahat dari kalangan kamu.”
រុករក 1 KORINTUS 5:12-13-12-13
គេហ៍
ព្រះគម្ពីរ
គម្រោងអាន
វីដេអូ