YouVersion Logo
Search Icon

Elä tarkoituksen täyttämää elämää!Sample

Elä tarkoituksen täyttämää elämää!

DAY 1 OF 7

“Kultainen sääntö”

Olitpa poliitikko, yritysjohtaja, innostava puhuja tai vain tavallinen ihminen, ihmiset eri taustoista viittaavat silloin tällöin kultaisen säännön hyviin puoliin. Itse asiassa lähes jokainen on kuullut siitä ja tietää sen merkityksen.

Useimmat ihmiset olisivat samaa mieltä siitä, että ”sen tekeminen toisille mitä olisimme tehneet itsellemme” on välttämätön osa yhteiskuntaa. Monessa suhteessa se on kangas, joka pitää kulttuuriamme, perheitämme ja ystävyyssuhteitamme koossa. Kultainen sääntö osoittaa muiden palvelemisen, avokätisyyden laajentamisen ja avun tarpeessa olevien auttamisen hyvät puolet.

Jeesus loi kultaisen säännön, joka on yksi avaintekijöistä menestyksekkäälle uskovan elämälle.

Uskovina Jumala kutsuu kunkin meistä viemään uskomme tasolle, joka on paljon enemmän kuin vain uskomista Jumalaan. Hänen tahtonsa on, että kukin meistä toimii uskonsa mukaisesti koskettamalla muiden elämää niin että ylistää Jumalaa näyttämällä Hänen rakkautensa ja armonsa heille. Tämä on todella elämistä kultaisen säännön mukaan.

Scripture

YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy