Isaia 40:24

Isaia 40:24 ALBB

Sapo janë mbjellë, sapo janë hedhur në tokë sapo kërcelli i tyre ka lëshuar rrënjë, ai fryn mbi ta dhe ata thahen; uragani i merr me vete si kashtë.
ALBB: Bibla Shqip
Share