Галатјаните 5:13

Галатјаните 5:13 MNT

Што се однесува до вас, драги пријатели христијани, вие сте избрани да живеете во слобода. Немојте, меѓутоа, таа слобода да ви биде изговор за да дозволите телесното да завладее со вас. Напротив, со љубов служете си еден на друг.
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share