Kitab Jawa Suriname (KJS17)

Basa Jawa Suriname [Caribbean Javanese]

Read Version: Kitab Jawa Suriname

Tyatetan kanggo pertaling iki

Type pertaling

Pertaling iki, pertaling sing letterlijk (formeel equivalente), nanging miturut kulturé lan tembungé Suriname. Sing dikanggokké pertaling sangka Jawa, Indonesia lan pertaling iki ora béda karo bibit kawitané basa-basa Kitab Sutyi. Mila kita bisa ngomong nèk pertaling iki sing kasebut pertaling ing Basa Jawa-Suriname.

Tèks sing dikanggokké pertal

Pertaling iki pungkasané didasarké kanggo OT sangka tèks Masorèt Ibrani. Yèn pertalingé ora nganggoké tèks Masorèt, diwènèhi tyatetan utawa footnot.

Perjanjian Anyar didasarké ing edisi modern sangka tèks Nestle Aland/UBS. Manuskrip sing penting nanging ana bédané (moderné edisi ing basa Yunani) nganggokké tanda [ ] umpamané ing kitab Matius 6:13: [Panjenengan sing nduwé Kraton lan kwasa lan kamulyan ing sak lawas-lawasé. Amin.] Tèks sing ana [ ], ana ing manuskrip lawas. Edisi modern teks Yunani sing mèlu pertaling iki, ora nduwé [ ], awit luwih ngajèni manuskrip sing lawas.

Tyarané Pertal

Pertaling sing pisanan digawé miturut pertaling Jawa-Indonesia lan komèntar-komèntaré lan pertaling liya-liyané kaya déné NBV lan NBG51. Terus didandani miturut bangsa Jawa enggoné ngomong lan nganggoké tembung. United Bible Societies mèlu nyangga proyèk iki karo konsulèn. Greja-greja pada dikirimi proef tèks, supaya bisa ngekèki komèntar.

Publisher

Suriname Bible Society

Other Versions from This Publisher

Asery Tamusi karetaryKitab Jawa SurinameLévanjil JanPatamuna New Testament Revised

Available Versions

Total Versions:2,742
Total Languages:1,840

Make it your Bible

Highlight or Bookmark your favorite verses, make Verse Images that you can share, and attach public or private Notes to Bible passages.

Create Your Free Account

Free Reading Plans and Devotionals

Bible Plans help you engage with God's Word every day, a little at a time.

Browse All Plans

Download the Free Bible App

Tens of millions of people are using the Bible App™ to make God's Word a part of their daily lives. Download the free app and access your bookmarks, notes, and reading plans from anywhere. Enjoy hundreds of versions, including audio, all on your mobile device.