YouVersion Logo
Search Icon

Bible Versions

Dhiata e Re Gegnisht Konstandin Kristoforidhi 1872

Albanian, Gheg

Dhiata e Re Gegërisht Kostandin Kristoforidhi 1872

Albanian Gegh New Testament Kostandin Kristoforidhi 1872

Ky botim vjen si një përkthim i Dhiatës së Re nga Kostandin Kristoforidhi në Gegërisht dhe botuar në 1872. Përgatitja për botim është kryer nga Z. Xhevat Lloshi dhe është botuar nga Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë.

This publication is a translation of the New Testament translated by Kostandin Kristoforidhi into Albanian Gheg and published in 1872. Mr. Xhevat Lloshi prepared the publication which was published by the

Interconfessional Bible Society of Albania.

YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy