Psalmet Gegërisht - Konstandin Kristoforidhi 1872 (PSGEKK1872)

Shqip [Albanian]

Read Version: Psalmet Gegërisht - Konstandin Kristoforidhi 1872

Ky botim vjen si një përkthim i Psalmeve nga Konstandin Kristoforidhi në Gegërisht botuar në 1872. Përgatitja për botim është kryer nga Xhevat Lloshi dhe është botuar nga Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë.


This publication is a translation of the Psalms translated by Konstandin Kristoforidhi into Albanian Geg and published in 1872. Xhevat Lloshi prepared the publication which was published by the Interconfessional Bible Society of Albania.

Publisher

Interconfessional Bible Society of Albania

Other Versions from This Publisher

Bibla Shqip 2018 "Së bashku"Dhiata e Re Gegnisht Konstandin Kristoforidhi 1872Dhiata e Re në GegnishtDhjata e Re 1827Evanghelu pi dupi Luka 2013Libra të Dhiatës së Vjetër të përkthyera në dialektin tosk nga Konstandin Kristoforidhi në 1884 (transliterim nga gërmat greke në latine)Psalmet Gegërisht - Konstandin Kristoforidhi 1872Psalmet Toskërisht Konstandin Kristoforidhi 1868

Available Versions

Total Versions:2,648
Total Languages:1,795

Make it your Bible

Highlight or Bookmark your favorite verses, make Verse Images that you can share, and attach public or private Notes to Bible passages.

Create Your Free Account

Free Reading Plans and Devotionals

Bible Plans help you engage with God's Word every day, a little at a time.

Browse All Plans

Download the Free Bible App

Tens of millions of people are using the Bible App™ to make God's Word a part of their daily lives. Download the free app and access your bookmarks, notes, and reading plans from anywhere. Enjoy hundreds of versions, including audio, all on your mobile device.