YouVersion Logo
Search Icon

Bible Versions

Psalmet Gegërisht - Konstandin Kristoforidhi 1872

Albanian, Gheg

Psalmet Gegnisht - Kostandin Kristoforidhi

Albanian Geg Psalms Konstandin Kristoforidhi

Ky botim vjen si një përkthim i Psalmeve nga Konstandin Kristoforidhi në Gegërisht botuar në 1872. Përgatitja për botim është kryer nga Xhevat Lloshi dhe është botuar nga Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë.

This publication is a translation of the Psalms translated by Konstandin Kristoforidhi into Albanian Geg and published in 1872. Xhevat Lloshi prepared the publication which was published by the

Interconfessional Bible Society of Albania.

YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy