Isaia 40:28

Isaia 40:28 ALBB

Nuk e di ti, vallë, nuk e ke dëgjuar? Perëndia i përjetësisë, Zoti, krijuesi i kufijve të tokës, nuk mundohet dhe nuk lodhet, zgjuarsia e tij është e panjohshme.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje

Isaia 40:28

Ndaje

Devocione dhe Plane Leximi falas për Isaia 40:28