Logoja YouVersion
Ikona e kërkimit
Përjetoje atë kudo

Përjetoje atë kudo

Zgjidhni nga më shumë se 2400 versione të Biblës në mbi 1600 gjuhë në kompjuterin, telefonin ose tabletin tuaj -- me shumë të disponueshme si Bibla audio.

Shiko versionet e Biblës

Bëje atë Biblën tënde

Bëje atë Biblën tënde

Thekso ose Shëno vargjet e tua të preferuara, krijo Figura me Vargje të cilat mund t'i shpërndash dhe pjesëve të Biblës shtoju Shënime publike ose private.

Instalo tani programin

Instalo tani programin

Bible është plotësisht falas, pa reklama dhe pa blerje brenda aplikacionit. Është instaluar në mbi gjysmë miliard pajisje!

Shkarko Programin e Biblës Falas.

YouVersion përdor cookie për të personalizuar përvojën tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin tonë të cookies siç përshkruhet në Politikën tonë të Privatësisë