Logoja YouVersion
Ikona e kërkimit

Gjuhët dhe përkthimet e Biblës

Gjuhët më të Përdorura

Gjuhë shtesë

YouVersion përdor cookie për të personalizuar përvojën tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin tonë të cookies siç përshkruhet në Politikën tonë të Privatësisë