Logoja YouVersion
Ikona e kërkimit

Rreth YouVersion

Përshtatshmëri

Në brezat e mëparshëm, mundësia që njerëzit kishin për të përdorur Biblën ishte shumë e kufizuar. Sot kjo nuk është më një problem. Sidoqoftë, shumë njerëz që kanë mundësi të përdorin Biblën mendojnë se mesazhi i saj nuk zbatohet në jetën e tyre. Në të njëjtën kohë, ka të tjerë që besojnë se ka një lidhje midis Biblës dhe përvojave të jetës së tyre të përditshme.

Revolucioni i informacionit

Në dekadat e fundit, Interneti ka sjellë një revolucion i cili i jep mundësi njerëzve si kurrë më parë. Me aftësinë për të ndarë, kontribuar, krijuar, shpallur dhe komunikuar, është e lehtë për të shprehur se kush jemi dhe se çfarë besojmë me pjesën tjetër të botës.

YouVersion

Që nga fillimi i saj në 1996, qëllimi i Life.Church ka qenë t'i udhëheqë njerëzit që të bëhen ndjekës plotësisht të përkushtuar të Krishtit. Duke vepruar kështu, ne kemi kërkuar mënyra të reja për t'i ndihmuar njerëzit të lidhin Biblën me jetën e tyre të përditshme. Metodat tona kanë ndryshuar me kalimin e viteve pasi ne kemi inkorporuar teknologji dhe strategji të ndryshme. Por në thelb, fokusi ynë mbetet te rëndësia, ndërsa ne vazhdimisht përpiqemi t'u tregojmë dhe t'u mësojmë njerëzve se si Fjala e Perëndisë lidhet me këdo, pavarësisht se ku ndodhen në jetë. YouVersion përfaqëson një kufi të ri në Jetë.Përpjekjet e Kishës. Ne nuk po ndërtojmë thjesht një mjet për të ndikuar në botë duke përdorur teknologji inovative, më e rëndësishmja, ne po angazhojmë njerëzit në marrëdhënie me Perëndinë ndërsa zbulojnë rëndësinë që ka Bibla për jetën e tyre.

YouVersion përdor cookie për të personalizuar përvojën tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin tonë të cookies siç përshkruhet në Politikën tonë të Privatësisë