YouVersion Logo
Search Icon

Biserica Harvest Târgu Mureș

Isus centrul păcii noastre - Serviciu de închinare

Isus centrul păcii noastre - Serviciu de închinare

Îl iubim pe Dumnezeu și iubim oamenii. În fiecare Duminică căutăm împreună voia neschimbătoare a lui Dumnezeu. De la 10:30 la socializare, iar de la 11:00 ne închinăm și învățăm din Cuvântul lui Dumnezeu!

Locations & Times

Biserica Harvest Târgu Mureș

Strada Călăraşilor 112, Târgu Mureș, Romania

Sunday 10:30 AM

Ne bucurăm că ești împreună cu noi! Dacă ai un motiv de rugăciune sau dacă ești nou, te rugăm lasă-ne să știm asta, completând formularele de pe scaun. Vrem să fim alături de tine!

Formularele le poți găsi atașate în spatele scaunelor.


Notițe - Mai jos poți să îți notezi ceea ce îți vorbește Dumnezeu.

Nu uita să salvezi notițele de fiecare dată și evenimentul la final.

GRUPURI MICI

Dacă încă nu faci parte dintr-un Grup Mic și ai vrea să te integrezi, poți completa formularul de pe prima pagină din linkul de mai jos.
https://www.harvestmures.ro
1. FĂRĂ ISUS, NU POȚI AVEA PACE
2. ISUS ESTE PACEA NOASTRĂ
3. ISUS A PLĂTIT PENTRU PACEA NOASTRĂ
4. ISUS NE OFERĂ PACE

Ce urmează la Harvest...hey
hey
hey

Suntem siguri că Dumnezeu ți-a vorbit în dimineața asta! Ne bucurăm că ai fost împreună cu noi la biserică sau online! Rămâi conectat pe rețelele noastre de socializare pentru a fi încurajat și informat despre ce se va întâmpla în următoarea săptămână. Dacă ai nevoie de rugăciune, te încurajăm să ne scrii! Îți dorim o Duminică binecuvântată în continuare!


YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy