Psalmet 102:10

Psalmet 102:10 ALBB

Po, për shkak të indinjatës sate dhe të zemërimit tënd, më ngrite dhe më hodhe larg.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:10