Eksodi 1:18

Eksodi 1:18 ALBB

Atëherë mbreti i Egjiptit thirri mamitë dhe u tha: "Pse e bëtë këtë dhe i latë gjallë fëmijët meshkuj?".
ALBB: Bibla Shqip
Share