Eksodi 1:16

Eksodi 1:16 ALBB

"Kur do të ndihmoni gratë hebre lindëse, dhe do t'i shihni të ulura në ndenjësen e lindjes, në rast se fëmija është mashkull, vriteni; po të jetë femër, lëreni të jetojë".
ALBB: Bibla Shqip
Share