Kolosianëve 2:18

Kolosianëve 2:18 ALBB

Askush të mos përvetësojë prej jush çmimin me pretekst përulësie dhe kulti të engjëjve, duke u përzier në gjëra që nuk i ka parë, i fryrë nga një krenari e kotë për shkak të mendjes së tij mishërore
ALBB: Bibla Shqip
Share