Kolosianëve 2:1

Kolosianëve 2:1 ALBB

Sepse dua që të dini ç'luftë të ashpër më duhet të bëj për ju, për ata që janë në Laodice dhe për të gjithë ata të cilët nuk e kanë parë fytyrën time personalisht
ALBB: Bibla Shqip
Share