YouVersion Logo
Search Icon

اوّل سموئیل 27

27
فرار داوود به میان فلسطینیان
1و داوود در دل خود گفت: «اکنون روزی به ‌دست شائول هلاک خواهم شد. چيزی برای من از اين بهتر نيست که به سرزمين فلسطينيان فرار کنم، و شائول از جستجوی من در تمامی حدود اسرائيل مايوس شود. پس از دست او نجات خواهم يافت.» 2پس داوود برخاسته، با آن ششصد نفر که همراهش بودند، نزد اَخيش پسر مَعوک، پادشاه جَت رفت. 3داوود نزد اَخيش در جَت ساکن شد؛ او و مردمانش هر کدام با اهل خانه‌اش و داوود با دو زنش اَخينوعَم يِزرِعيلی و اَبيجايل کَرمِلی زن نابال. 4به شائول خبر رسید که داوود به جَت فرار کرده است، پس او را ديگر جستجو نکرد.
5داوود به اَخيش گفت: «الان اگر من در نظر تو التفات يافته‌ام، مکانی به من در يکی از شهرهای صحرا بدهند تا در آنجا ساکن شوم، زيرا که بنده تو چرا در شهر شاه​نشین با تو ساکن شود.» 6پس اَخيش در آن روز صِقلَغ را به او داد، از این رو صِقلَغ تا امروز از آنِ پادشاهان یهودا است. 7و عدد روزهايی که داوود در شهرهای فلسطينيان ساکن بود، يک سال و چهار ماه بود.
8و داوود و مردانش برآمده، بر جِشوريان و جِرزيان و عَمالقه هجوم آوردند زيرا که اين طوايف در دوران قديم در آن سرزمين از شور تا به سرزمين مصر ساکن می‌بودند. 9و داوود اهل آن سرزمين را شکست داده، مرد يا زنی زنده نگذاشت و گوسفندان و گاوان و الاغها و شتران و جامه‌ها گرفته، برگشت و نزد اَخيش آمد. 10و اَخيش گفت: «امروز به کجا تاختید؟» داوود گفت: «به نِگَب يهودا و نِگِب يِرَحمئيليان و یا نِگِب قينيان.» 11و داوود مرد يا زنی را زنده نگذاشت که به جَت بيايند. زيرا گفت: «مبادا درباره ما خبر‌ آورده، بگويند که ”داوود چنين کرده است“» و داوود در تمامی روزهايی که در شهرهای فلسطينيان بماند، عادتش چنين بود.»
12و اَخيش داوود را تصديق نموده، گفت: «خويشتن را چنان نزد قوم خود اسرائيل منفور نموده است که تا به ابد بنده من خواهد بود.»

Highlight

Copy

Compare

Share

None

Want to have your highlights saved across all your devices? Sign up or sign in