Maтеј 9:38

Maтеј 9:38 MNT

Молете Го Господ во Чија надлежност е жетвата, да испрати повеќе жетвари да ја соберат жетвата од Неговата нива.“
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share