Maтеј 28:19

Maтеј 28:19 MNT

Одете меѓу сите народи и создадете од нив Мои ученици; крштавајте ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share