Maтеј 16:24

Maтеј 16:24 MNT

Тогаш Исус им рече на Своите ученици: „Тој што сака да стане Мој следбеник треба да се откаже од своите себични амбиции, да си го понесе својот крст и да тргне по Моите стапки.
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share