Maтеј 1:18

Maтеј 1:18 MNT

А еве како се случи раѓањето на Исус, Месијата: Неговата мајка Марија беше свршена за Јосиф; но, уште додека таа беше девица, преку Светиот Дух во нејзината утроба се зачна дете.
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share