Лука 11:13

Лука 11:13 MNT

Кога вие, кои сте лоши, знаете да им давате добри дарови на вашите деца, колку повеќе вашиот небесен Татко ќе им Го даде Светиот Дух на оние што Го молат!?“
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share