Јован 13:34

Јован 13:34 MNT

Нова заповед ви давам: „Сакајте се еден со друг! Како што Јас ве засакав, така и вие да се сакате еден со друг.
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share