Psalmit 36
FINRK

Psalmit 36

36
Herran luona on elämän lähde
1Musiikinjohtajalle. Herran palvelijan Daavidin psalmi.
2Sydämessäni kuulen, mitä synti puhuu jumalattomalle, jolla ei ole jumalanpelkoa silmiensä edessä. 3Synti silottelee kaiken hänen silmissään, niin ettei hän huomaa eikä vihaa pahuuttaan. 4Hänen suunsa sanat ovat vääryyttä ja petosta. Hän ei enää ymmärrä tehdä hyvää. 5 Vuoteessaan hän miettii vääryyttä. Hän asettuu tielle, joka ei ole hyvä, hän ei inhoa pahaa. 6 Herra, sinun armosi täyttää taivaat, pilviin ulottuu sinun uskollisuutesi. 7Sinun vanhurskautesi on kuin Jumalan vuoret, sinun tuomiosi kuin suuri syvyys. Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra . 8Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmiset turvautuvat sinun siipiesi suojaan. 9He saavat kyllänsä sinun huoneesi runsaista antimista, sinä juotat heitä suloisuutesi virrasta. 10Sillä sinun luonasi on elämän lähde, sinun valossasi me näemme valon.
11Säilytä armosi niille, jotka sinut tuntevat, ja vanhurskautesi oikeamielisille. 12 Älköön ylpeiden jalka saavuttako minua, älköön jumalattomien käsi minua karkottako. 13 Tuonne ovat pahantekijät kaatuneet. Heidät on syösty maahan, eivät he voi nousta.

© 2012 Raamattu Kansalle ry


Learn More About Raamattu Kansalle

Encouraging and challenging you to seek intimacy with God every day.


YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy.