Logoja YouVersion
Ikona e kërkimit

Besimi - Jetoni Me Qëllim Me Sytë Nga Përjetësia

Besimi - Jetoni Me Qëllim Me Sytë Nga Përjetësia

Perëndia dëshiron që besimtarët të ngjiten lart në fluturim mbi krahë besimi. Bibla është libri udhërrëfyes, personazhet e saj janë shembujt dhe Fryma e Shenjtë është mësuesi i kësaj jete me besim. Bibla është e mbushur me historitë e atyre që zgjodhën një jetë moskokëçarjeje dhe mosbindjeje, si dhe të atyre që u ngjitën lart në flutururim mbi krahët e një besimi të mahnitshëm.

Ne dëshirojmë të falënderojmë Studimet Biblike Fqinje 2GO / NBS2GO, Rebecca Davie dhe Debbie McGoldrick për sigurimin e këtij Plani.

 
Rreth publikuesit

Plane të ngjashme

YouVersion përdor cookie për të personalizuar përvojën tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin tonë të cookies siç përshkruhet në Politikën tonë të Privatësisë