Mateu 11:29

Mateu 11:29 ALBB

Merrni mbi vete zgjedhën time dhe mësoni nga unë, sepse unë jam zemërbutë dhe i përulur nga zemra; dhe ju do të gjeni prehje për shpirtrat tuaj.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje