Лука 6:24-26

Лука 6:24-26 MK2006D

Но тешко вам богати, зашто веќе сте ја примиле својата утеха! Тешко вам презаситени сега, зашто ќе огладните! Тешко вам што се смеете сега, зашто ќе заридате и ќе заплачете! Тешко вам кога ќе почнат сите луѓе да зборуваат добро за вас. Зашто и нив­ните татковци така им правеа на лаж­ните пророци!
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели