YouVersion: глобално најпопуларна апликација за читање на Библијата

Библија

за

деца

Едемската градина

Помогни им на своите деца да се вљубат во Божјиот Збор.

/_next/static/media/coming-bg.175ea6be.pngПреземи бесплатно!

Достапно во App StoreДостапно во App StoreДостапно во App Store

Вклучи се во Библијата и гледај како заживува преку читањето.

Едемската градинаПрвиот БожиќЈосиф, Марија и бебето Исус во јаслитеАнгелите се појавуваат пред пастирите за да им кажат за раѓањето на Христос

Бесплатно Библиско искуство за твоите деца

Апликација со анимирани приказни наменета за паметни телефони и таблети

Живописни илустрации со анимации кои се активираат на допир

Игри и активности им помагаат на децата да го запомнат она што го учат

Навигација која е соодветна за деца

YouVersion: глобално најпопуларна апликација за читање на БиблијатаYouVersion: глобално најпопуларна апликација за читање на Библијата

во партнерство со

One Hope: извонредна Библиска содржина за деца