Лого на YouVersion
Икона за пребарување

Планови за читање на Библијата и дневна побожност

Непријатели на срцето
Искусувајќи го Божјото обновување
Што е вистинска љубов?
Исус ме сака

YouVersion користи колачиња за да го персонализира вашето искуство. Со користење на нашата веб-страница, ја прифаќате употребата на колачиња како што е опишано во нашата Политика за приватност