3 Јован 1:5

3 Јован 1:5 MK2006D

Возљубен, ти постапуваш верно во сѐ што го правиш за браќата и гостите.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели