3 Јован 1:2

3 Јован 1:2 MK2006D

Возљубен, се молам да бидеш здрав и во сѐ да ти биде добро, како што ѝ е добро на душата твоја.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели