3 Јован 1:13

3 Јован 1:13 MK2006D

Многу имав да ти пишувам, но не сакав да ти напишам со мастило и перо
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели