3 Јован 1:11

3 Јован 1:11 MK2006D

Возљубени, не угледувајте се на зло­то, туку на доброто. Кој добро чини, од Бога е; а кој прави зло, не Го видел Бо­га.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели