Вера

12 дена

Дали гледањето значи верување? Или дали верувањето значи гледање? Ова се прашања поврзани со верата. Овој план ти нуди длабоко проучување на верата - започнувајќи од старозаветните раскази за реални луѓе кои покажале храбра вера во невозможни ситуации па сѐ до Исусовите поуки на оваа тема. Преку четивата, ќе бидеш охрабрен да го продлабочиш твојот меѓусебен однос со Бог и да станеш поверен Исусов следбеник.

Издавач

Би сакале да им се заблагодариме на Immersion Digital, креаторите на Glo Bible, за споделување на овој прилагоден план за читање. Лесно можеш да го направиш овој план и многу други слични како него користејќи ја Glo Bible. За повеќе информации, посети ја страницата www.globible.com

За издавачот

Над 250000 луѓе прочитале