Maтеј 1:3

Maтеј 1:3 MNT

од Јуда и жена му Тамара се родија Перец и Зера, од Перец се роди Хецрон, од Хецрон се роди Рам
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Сподели