Maтеј 1:2

Maтеј 1:2 MNT

Од Авраам се роди Исак, од Исак се роди Јаков, од Јаков се родија Јуда и неговите браќа
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Сподели