2 Петар 1:19

2 Петар 1:19 MK2006D

А освен тоа, ние имаме нешто уште поверно, а тоа е пророчкото слово; и добро правите што нему му обрнувате внимание, како на светило што свети на темно место, додека денот осамне и Деницата засвети во вашите срца.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели