Lutja YouVersion

Aplikacioni i Lutjeve Tuaja të Përditshme

Biseda të sinqerta me Zotin, në komunitet.

Shto lutje në listën tënde të lutjeve.

Mbaji lutjet e tua të fshehta, ose fto miqtë e tu të luten me ty.

Vendos një njoftim rikujtues për lutjet dhe lejo aplikacionin të të ndihmojë të krijosh një zakon lutjeje.