YouVersion Молитва

Твојата апликација за дневна молитва

Искрени разговори со Бог, во заедница.

Додади молитви во молитвениот список.

Чувај ги твоите молитви приватни или покани ги пријателите да се молат со тебе.

Постави потсетници за молитви и дозволи апликацијата да ти помогне да изградиш навика за молитва.