1
MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:16
Kutsal Kitap Yeni Çeviri 2001, 2008
TCL02
Gücümü sana göstermek, adımı bütün dünyaya tanıtmak için seni ayakta tuttum.
Salīdzināt
Izpēti MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:16
2
MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:1
RAB Musa'ya şöyle dedi: “Firavunun yanına git ve ona de ki, ‘İbraniler'in Tanrısı RAB şöyle diyor: Halkımı salıver, bana tapsınlar.
Izpēti MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:1
3
MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:15
Çünkü elimi kaldırıp seni ve halkını salgın hastalıkla vurmuş olsaydım, yeryüzünden silinmiş olurdun.
Izpēti MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:15
4
MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:3-4
RAB'bin eli kırlardaki hayvanlarınızı –atları, eşekleri, develeri, sığırları, davarları– büyük kırıma uğratarak sizi cezalandıracak. RAB İsrailliler'le Mısırlılar'ın hayvanlarına farklı davranacak. İsrailliler'in hayvanlarından hiçbiri ölmeyecek.’ ”
Izpēti MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:3-4
5
MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:18-19
Bu yüzden, yarın bu saatlerde Mısır'a tarihinde görülmemiş ağır bir dolu yağdıracağım. Şimdi buyruk ver, hayvanların ve kırda neyin varsa hepsi sığınaklara konsun. Dolu yağınca, eve getirilmeyen, kırda kalan bütün insanlarla hayvanlar ölecek.’ ”
Izpēti MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:18-19
6
MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:9-10
Kurum bütün Mısır'ın üzerinde ince bir toza dönüşecek; ülkenin her yanındaki insanların, hayvanların bedenlerinde irinli çıbanlar çıkacak.” Böylece Musa'yla Harun ocak kurumu alıp firavunun önünde durdular. Musa kurumu göğe doğru savurdu. İnsanlarda ve hayvanlarda irinli çıbanlar çıktı.
Izpēti MISIR'DAN ÇIKIŞ 9:9-10