YouVersion Tietosuojakäytäntö

Muokattu viimeksi 2. huhtikuuta 2020

Kuten ehdoissa alla mainitaan, tietosuojakäytännön sekä käyttöehtojen englanninkielisellä versiolla on ratkaiseva asema suhteessasi YouVersioniin. Voit myös käyttää käännöstyökalua, kuten Google-kääntäjä nähdäksesi dokumentit omalla kielelläsi. Kaikki uudet käännösten tarkastukset julkaistaan tällä sivulla.


Tärkeää: Lue tämä ensin

Elämämme on täynnä perhettä, työtä, sosiaalisia sitoumuksia ja paljon muuta. Suurin osa meistä luottaa älypuhelimien ja muiden digitaalisten laitteiden apuun hallitsemaan päivittäisiä vastuitamme ja pysymään yhteydessä.

Vuonna 2006 Life.Church aloitti dynaamisena, aktiivisena uskonyhteisönä tapoja, joilla voimme auttaa ihmisiä hyödyntämään kehittyviä tekniikoita kokea Raamattu tavalla, joka johtaisi elämänmuutokseen. Se johti meidät luomaan YouVersionin Raamattusovelluksen, joka on yksi Applen App Storen 200 ensimmäisestä ilmaisesta sovelluksesta, kun se julkaistiin vuonna 2008.

Kun yhä useammat ihmiset alkoivat käyttää YouVersionia, tunnistimme, että on tärkeää auttaa ihmisiä tutkimaan uskoa yhteisössä yhteisenä tarkoituksena kasvattaa heidän suhteitaan Jumalaan turvallisella tavalla.

YouVersion on paljon muuta kuin vain elektroninen lukija, joka mahdollistaa sinun lukea Raamattua puhelimellasi. Jokainen tuote ja palvelu, jonka tarjoamme, on suurella huolella toteutettu, jokainen ominaisuus on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan syvempi suhde Jumalan kanssa, ja tutkimaan kysymyksiäsi uskosta turvallisessa paikassa, kaikki tämä valitsemasi turvallisen yhteisön parissa. Valitset siis itse käyttämäsi toiminnot. Valitset itse mitä jaat, ja kenen kanssa. Tietosi ovat sinun. YouVersion ei myy tietoja eteenpäin, eikä myöskään jaa niitä kenenkään kanssa ilman sinun lupaasi.

Ja kaikki YouVersionin ominaisuudet tarjoamme täysin ilmaiseksi, ilman sitoumuksia ja mainoksia: ilmaiseksi yksittäisille käyttäjille ja Raamattukumppaneilla ja sisällön tuottajille. Kuinka voimme tehdä tämän? Life.Churchin digitaalisena missiona YouVersionia tuetaan suurelta osin Life.Churchin yleisestä budjetista sekä yksittäisten käyttäjien toimesta, jotka haluavat osallistua tehtäväämme auttaa ihmisiä kokemaan Raamattua tekniikkaa käyttäen ja näkemään elämien muuttuvan.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, koska siinä käsitellään sitä, miten keräämme, käytämme, jaamme ja käsittelemme henkilötietojasi.

Lyhyt yleiskatsaus

Käyttämällä YouVersionia hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehdot ja suostut siihen, että tietojasi siirretään ja käsitellään Yhdysvalloissa. YouVersionin käyttöäsi on käyttöehtojemme alaista. Lue myös käyttöehdot huolella.

Tässä yhteenveto siitä, mitä löydät käyttöehdoistamme, joka kattaa kaikki YouVersion-tuotteet ja -palvelut:

Miten käytämme tietojasi tehdäksemme YouVersion-kokemuksesta henkilökohtaisemman.

Nämä käyttöehdot määrittelevät tiedot, joita keräämme vuorovaikutuksestasi YouVersionin kanssa, sekä sen miten käsittelemme noita tietoja parantaaksemme YouVersion-kokemustasi. Kun luot YouVersion-käyttäjätilin tai käytät mitä tahansa sovellustamme tai sivustoa, keräämämme tiedot ovat henkilökohtaisemman kokemuksen tarjoamista varten.

Yksityisyytesi on turvattu.

Suhtaudumme vakavasti tarjoamiesi ja keräämiemme tietojen yksityisyyteen ja käytämme turvallisuusmekanismeja, jotka on suunniteltu suojelemaan tietojasi kuten kuvataan alla. Me emme jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa tai mainosverkostoille.

Oma kokemuksesi.

Voit valita miten Life.Church käyttää, kerää, jakaa ja tallentaa henkilökohtaisia tietojasi, joita käsitellään jäljempänä. Teet valintoja tietojesi käytöstä ja käsittelystä, kun ensimmäisen kerran käytät YouVersionia ja kun otat käyttöön tietyt YouVersion-toiminnot. Voit myös tehdä tiettyjä valintoja Asetus-valikossa YouVersion-käyttäjätilisi yhteydessä tai osoitteessa https://my.bible.com/settings.

Kysymyksesi ja kommenttisi ovat tervetulleita.

Jos sinulla on mitä tahansa tähän tietosuojakäytäntöön tai yksityisyyskäytäntöihimme liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, voit lähettää ne kirjeitse osoitteeseen: Life.Church, Attn.: YouVersion Support, 4600 E. 2nd St., Edmond, Oklahoma 73034, USA tai sähköpostitse osoitteeseen help@youversion.com.

Silloin kun YouVersion tarjoaa sinulle käännöksen englanninkielisestä tietosuojakäytännöstä, hyväksyt sen, että käännös on tuotettu vain avuksesi ja että tietosuojakäytännön englanninkielisellä versiolla on ratkaiseva asema suhteessasi YouVersioniin. Jos tietosuojakäytännön englanninkielisen version ja käännöksen välillä on ristiriita, englanninkielisellä versiolla on etusija.


Määritelmät

Helpottaaksemme tämän asiakirjan lukemista käytämme käsitteistä lyhyempiä muotoja. Esimerkiksi kun puhumme "YouVersionista", tarkoitamme:

YouVersion-tuotteet omistaa ja niitä ylläpitää Life.Church Operations, LLC, johon viittaamme tässä tietosuojakäytännössä nimellä "Life.Church" tai pronominilla "me". YouVersionia voi käyttää ilman rekisteröitymistä, näitä käyttäjiä kutsumme "vierailijoiksi". Rekisteröityjä käyttäjiä kutsumme "jäseniksi". Kun viittaamme molempiin, käyttämme termiä "käyttäjät" tai pronominia "sinä".

Tiedot, joita keräämme ja miten keräämme ne

Keräämämme tiedot riippuvat käyttämistäsi palveluista ja pyytämistäsi toiminnoista. Voit kieltäytyä lähettämästä henkilökohtaisia tietojasi meille; se voi kuitenkin rajoittaa tiettyjen palveluiden tai toiminnallisuuden tarjoamisen. Keräämämme tiedot ja niiden käyttötarkoitus kuvataan jäljempänä.

Meille antamasi henkilökohtaiset tiedot.

Sinun ei tarvitse kirjautua käyttäjätilille käyttääksesi YouVersionia. Jäsenyyden avulla voimme kuitenkin mukauttaa YouVersionia henkilökohtaisemmaksi kokemukseksi. Luodaksesi YouVersion-käyttäjätilin, vaadimme sinulta etu- ja sukunimen sekä voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Käytämme näitä tietoja yksilöimään YouVersion-käyttäjätilisi. Kun olet luonut YouVersion-käyttäjätilin, voit myös halutessasi ilmoittaa sukupuolesi, ikäsi, verkkosivustosi, sijaintisi, lyhyen biografian, profiilikuvan sekä muita tietoja. Kaikki nämä mahdollisesti tarjoamasi tiedot yhdistetään käyttäjätiliisi.

Käyttäjätilin luomista varten kerättyjen tietojen lisäksi voit valita, mitä lisätietoja tarjoat meille. Keräämme henkilökohtaisia tietoja sinulta, kun tarjoat, lähetät tai lataat niitä YouVersioniin. Sinun ei tarvitse tarjota näitä tietoja; se voi kuitenkin rajoittaa YouVersionin personointimahdollisuuksia ja sen täysimääräistä käyttöä. Tietty YouVersion-toiminnallisuus, jota varten saatat tarjota, ja me käsitellä, tietojasi käsitellään jäljempänä.

Omat tuotoksesi.

YouVersion antaa käyttäjille mahdollisuuden julkaista, jakaa ja näyttää tiettyä sisältöä (me kutsumme sitä "lähetetyksi" ja sisältöä "viesteiksi"). Viestejä voidaan julkaista YouVersionin julkisilla alueilla, verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä, joihin pääset YouVersionin kautta, tai ne voidaan lähettää muille YouVersion-käyttäjille tai kolmansille osapuolille, joiden kanssa valitset olla yhteydessä muilla alustoilla tai palveluilla. Tähän sisältyy esimerkiksi ystävän viestin kommentoiminen tai huoneentaulun luominen ja jakaminen. YouVersionin avulla voit myös luoda tiettyä sisältöä, jota ylläpidetään tililläsi, kuten muistiinpano Raamatun jakeesta tai kirjanmerkki, joista osan voit myös lähettää muille. Kutsumme kaikkea luomaasi sisältöä, riippumatta siitä, onko se lähetetty, "Käyttäjän tuotoksiksi".

Käsittelemme käyttäjätuotoksesi helpottaaksemme näiden tuotosten käyttämistä, tallentamista ja jakamista haluamallasi tavalla. Tuotokset liitetään käyttäjätiliisi niin kauan, kun päätät olla poistamatta niitä. Ota huomioon, että jos liität henkilökohtaisia tietoja julkisella tavalla, joko yhteisöjulkaisuihin, sosiaalisen median palveluihin, keskustelupalstoille tai muille julkisille foorumeille, niitä voidaan käyttää toisten toimesta. Käyttäjätuotokset lähetetään omalla vastuulla. Emme voi hallita muiden käyttäjien tai kolmansien osapuolten toimia, joiden kanssa päätät jakaa käyttäjätuotoksiasi. Siksi emme voi emmekä takaa, että käyttäjätuotoksiasi ei tarkastella tai käytetä luvattomalla tavalla, emmekä myöskään ota vastuuta käyttäjätuotoksistasi.

Lahjoittaminen.

Jos päätät antaa vapaaehtoisen lahjoituksen YouVersionin tai YouVersioniin linkitetyn kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta, vain silloin sinua pyydetään antamaan luottokorttitiedot, pankkitili ja muut maksutiedot, jotka ovat tarpeen tapahtuman käsittelemiseksi. Keräämme lahjoituksesi nimityksen, jos annat sellaisen, samoin kuin henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja / tai sähköpostiosoitteesi, varmistaaksemme, että lahjoituksesi käytetään pyytämääsi tarkoitusta varten ja saat "Vuotuinen lahjoitusyhteenveto" -kuittauksen, joka erittelee lahjoituksesi verotuksellisiin tarkoituksiin tai henkilökohtaiseen käyttöön. Emme tallenna tai muuten käsittele meille verkossa annettuja taloudellisia tietoja lahjoituksia varten. Tämän käytännön päivämäärästä alkaen käytämme Stripea tai PayPalia verkkolahjoitusmaksujesi käsittelyyn. Lisätietoja siitä, miten nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tietojasi, on heidän tietosuojakäytännöissään, jotka löytyvät täältä: https://stripe.com/privacy; https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Viestintäsi kanssamme.

Keräämme sinusta tietoa, kun lähetät tai vastaanotat viestejä tai olet meihin yhteydessä viestien kautta, mukaan lukien kun lähetät henkilökohtaista tietoa tai pyyntöjä sähköpostiosoitteeseen help@youversion.com tai verkkosivustolla help.youversion.com. Säilytämme tämän viestinnän kysymyksiesi käsittelyä varten, pyyntöihisi vastaamista varten ja YouVersionin ja sen palveluiden parantamista varten.

Automaattiset tiedonkeruumenetelmät

Hyväksymällä tietosuojakäytäntömme hyväksyt evästeiden ja muiden senkaltaisten teknisten ratkaisujen käytön (esimerkiksi verkkojäljitteet, pikselit, tunnisteet ja laitetunnisteet, joita kutsumme yhdessä "evästeiksi") siten kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvataan. Jos käytät YouVersionia estämättä evästeitä selaimesi tai laitteesi asetuksissa, oletamme, että hyväksyt kaikkien YouVersionin kautta tulevien evästeiden vastaanottamisen.

Evästeet ja muut vastaavat tekniikat.

Käytämme evästeitä tunnistaaksemme sinut ja/tai laitteesi YouVersionin eri palveluissa ja niiden ulkopuolella. Evästeet auttavat meitä tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen YouVersionista, sillä ne mahdollistavat meidän tunnistaa sinut ja säilyttää asetuksesi istunnosta toiseen, auttavat meitä pitämään käyttäjätilisi turvallisena, ja parantaa yleisesti YouVersionin tarjoamia tuotteita ja palveluita. Ne auttavat meitä myös varmistamaan, että käyttäjätietojasi käytetään oikean käyttäjätilin yhteydessä. Mikä tärkeintä, me emme käytä evästeitä tai vastaavia tekniikoita kolmansien osapuolten kiinnostuksiin perustuvien hyödykkeiden tai palveluiden tarjoamiseen.

Käytämme evästeitä keräämään tietoja YouVersionin käytöstäsi (mukaan lukien liikennetiedot, IP-sijaintitiedot, lokit, selaintyyppi, selaimen kieli, pyydetyt toiminnot ja pyyntösi ajoitus) sekä muut viestintätiedot ja resurssit, joita käytät ja luot YouVersionissa tai sen kautta. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle räätälöidyn YouVersion-kokemuksen ja kommunikoidaksemme kanssasi tehokkaammin. Tiedot kerätään myös määrittämään YouVersionia ja / tai YouVersionin osia käyttävien laitteiden kokonaismäärä, seuraamaan kokonaiskäyttöä, analysoimaan käyttötietoja ja parantamaan YouVersion-toiminnallisuutta kaikille jäsenille ja vierailijoille. Voimme yhdistää nämä tiedot, jotta voimme tarjota sinulle paremman kokemuksen ja parantaa palvelumme laatua. Yleensä pidämme evästeistä keräämiämme tietoja 21 päivän ajan, mutta voimme tallentaa niitä pidempään, jos se on tarpeen, esimerkiksi lain edellyttämällä tavalla tai teknisistä syistä.

Vaikka useimmat verkkoselaimet oletuksena hyväksyvät evästeet, voit hallita niitä selaimesi asetusten tai samankaltaisten työkalujen kautta ja voit myös kieltää ne kokonaan. Jos kieltäydyt hyväksymästä evästeitä selaimesi tai älypuhelimesi asetuksissa, et ehkä pysty käyttämään tiettyjä YouVersionin osia, minkä vuoksi et voi käyttää YouVersionia täysipainoisesti, etkä voi käyttää tiettyjä ominaisuuksia tai palveluja, jotka edellyttävät näitä teknisiä ratkaisuja.

Life.Church ei voi hallita muita sivustoja, sisältöä tai sovelluksia, joihin on linkki tai jotka tarjotaan YouVersionista ja eri verkkosivustoiltamme ja palveluistamme, jotka tuottaa kolmas osapuoli, mukaan lukien laitevalmistajasi ja matkapuhelinoperaattorisi. Nämä muut sivustot voivat asettaa omia evästeitään tai muita tiedostoja tietokoneellesi, kerätä tietoja tai pyytää henkilökohtaisia tietojasi. Tieto, jota he keräävät, voidaan yhdistää henkilökohtaisiin tietoihisi tai he voivat kerätä tietoa, mukaan lukien henkilökohtaista tietoa, toiminnastasi verkossa ajan mittaan ja eri verkkosivustoilla, eri sovelluksissa ja muissa verkkopalveluissa. He voivat käyttää tätä tietoa tarjotakseen sinulle kohdennettua sisältöä. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolten seurantatyökaluja tai sitä, miten niitä voidaan käyttää. Jos sinulla on kysymyksiä kohdennetusta sisällöstä, sinun tulisi ottaa yhteyttä suoraan sisällön tarjoajaan.

Attribuutioiden tarjoajat.

Mainostamme YouVersionia kolmansien osapuolten sivustoilla, kuten Facebook ja Google, ja käytämme kolmansien osapuolten ohjelmistokehityspaketteja (SDK: t) YouVersionin lataamisen osoittamiseksi kolmannen osapuolen sivustolle sijoitettuun mainokseen. Voimme toimittaa näille kolmansille osapuolille koottuja, tunnistamattomia tietoja heidän sivustoillaan olevista mainoksista ja näistä mainoksista johtuvista YouVersion-latauksista. Emme myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille emmekä anna SDK-palveluntarjoajamme myydä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille tai käyttää henkilökohtaisia tietojasi pyytääkseen kolmansien osapuolten tavaroiden tai palvelujen myyntiä.

Laitetunnus ja sijainti sekä verkkoyhteys.

Kun saavut YouVersionin sivustoille tai lähdet niiltä, näemme sekä miltä sivustolta saavuit että mille sivustolle menet seuraavaksi. Saamme myös tietoa välityspalvelimesta, käyttöjärjestelmästä, verkkoselaimesta ja sen lisäosista, laitteen tunnuksesta ja ominaisuuksista ja/tai internet-palveluntarjoajastasi tai matkaviestinoperaattoristasi. Saamme tietoja myös laitteiltasi ja verkoiltasi, mukaan lukien IP-osoitteesi.

Käytämme käyttäjiltämme keräämiämme IP-osoitteita niiden käsittelyyn Internet-palveluntarjoajaasi tai matkaviestinpalvelujen tarjoajaasi liittyvien julkisten leveys- ja pituusasteiden kanssa, jotta voimme määrittää ja joissain tapauksissa kuvata yhteenlasketulla ja tunnistamattomalla tavalla maantieteellinen alue jokaiselle YouVersion-käytön esiintymälle. Me säilytämme näitä leveys- ja pituusasteita noin seitsemän päivän ajan vianmääritykseen ja vianmääritystarkoituksiin, mutta niitä ei koskaan liitetä mihinkään sinuun liittyviin tietoihin, jotka tunnistaisivat sinut henkilökohtaisesti.

Jos käytät YouVersionia mobiililaitteella ja jos haluat käyttää Tapahtumat-ominaisuutta, sinua pyydetään antamaan YouVersionille lupa käyttää ja vastaanottaa laitteelta GPS-sijaintisi tietoja, jotta löydät lähelläsi olevat tapahtumat, kuten kuvattu jäljempänä. Emme jaa henkilökohtaisia tunnistetietojasi laitetunnuksesi tai sijaintisi kanssa ilman nimenomaista lupaa. Sinun ei tarvitse antaa näitä tietoja; kuitenkin, jos et tee niin, se voi rajoittaa kykyäsi käyttää tapahtumia täysimääräisesti.

Keräämme ja käytämme myös mobiililaitteesi langattomia (tai “WiFi”) käyttöoikeuksia selvittääksemme, oletko yhteydessä WiFi- tai matkapuhelinverkkoon. Näitä tietoja käytetään optimoidun käyttökokemuksen tarjoamiseksi tarjoamalla korkeamman resoluution mediaa käyttäjälle, jolla on nopea WiFi-yhteys matkapuhelinverkon sijaan. WiFi-oikeuksia käytetään myös sisällön suoratoistamiseen Chromecastin ja vastaavien laitteiden kanssa. YouVersion ei tallenna tai jaa näitä tietoja.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme tietoja, joita keräämme sinusta ja joita annat meille, sekä päätelmiä, jotka teemme näistä tiedoista seuraavasti:

  • YouVersionin ja pyytämiesi YouVersion-toimintojen tarjoamiseen, tukeen ja personointiin;
  • YouVersion-käyttäjätilin luomiseen, ylläpitoon, mukauttamiseen ja suojaamiseen, jos sellainen on;
  • Pyyntöjesi käsittelyyn ja niihin vastaamiseen;
  • Tarjoamaan tietoja muista YouVersionin tuotteista tai palveluista;
  • Ylläpitämään YouVersionin ja YouVersionin käyttöä helpottavan infrastruktuurin turvallisuutta ja eheyttä;
  • YouVersionin ja muiden tuotteidemme ja palveluidemme sisäiseen kehittämiseen;
  • YouVersionin käytön sisäiseen analyysiin;
  • Täyttämään mikä tahansa muu tarkoitus, jota varten annat tiedot;
  • Suorittamaan velvollisuutemme ja panemaan täytäntöön sovellettavan lain mukaiset oikeutemme, mukaan lukien tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojemme mukaiset oikeudemme ja velvollisuutemme;
  • Niin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvataan;
  • Millä tahansa muulla tavalla, jonka kuvailemme silloin, kun annat tiedot; ja
  • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen sinun luvallasi.

Jäsenyys.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja käyttäjätilin luomiseen ja ylläpitoon. Käytämme näitä tietoja myös valtuuttamaan ja todentamaan tilisi käyttöoikeuden. Säilytämme näitä tietoja YouVersionin käytöstä käyttäjätilisi yhteydessä niin kauan kuin olet jäsen. Esimerkiksi etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi tallennetaan ja käytetään tilisi nimen tai automaattisesti luodun käyttäjätunnuksen yhteydessä todentaaksemme sinut tilisi oikeaksi käyttäjäksi. Tallennamme myös käyttäjätuotoksesi yhdessä käyttäjätilisi kanssa, jotta voit käyttää, käyttää uudelleen, lähettää ja muutoin käyttää käyttäjän antamia tietoja valitsemallasi tavalla.

Ystävät.

YouVersion antaa sinun kommunikoida ja olla yhteydessä muihin YouVersion-käyttäjiin, kuten jakaa raamatunjakeita, käyttäjätuotoksia ja muuta sisältöä. Voit valita, kommunikoitko toisen käyttäjän kanssa, otatko yhteyttä toiseen käyttäjään ja jaatko tietojasi tai käyttäjätuotoksia.

Yhteyksien helpottamiseksi muihin YouVersion-käyttäjiin sinulle annetaan valinta, jaatko meille laitteeseesi tallennetut yhteystiedot. Sinun ei tarvitse jakaa näitä tietoja YouVersionin käyttämiseksi tai yhteydenpitoon tietyn jäsenen kanssa. Jos päätät jakaa nämä tiedot kanssamme, niitä käytetään vain yrittäessäsi liittää yhteystietosi muihin YouVersion-käyttäjiin potentiaalisten YouVersion-yhteyksien luomiseksi, ja me tallennamme ne vain niin kauan kuin sinulla on YouVersion-käyttäjätili. Kun annat pääsyn laitteesi yhteystietoihin kaveriehdotusten, ilmoitusten, kuten kun yhteyshenkilö liittyy, tai kutsun lähettämiseksi YouVersioniin, kyseiset tiedot tallennetaan palvelimillemme tiivistetyssä muodossa tarjotaksemme sinulle tämän toiminnon.

Tapahtumat.

YouVersion-tapahtumien avulla voit etsiä läheisiä kirkkoja jne., jotka ovat määrittäneet palvelunsa tapahtumaksi, jolloin voit seurata mukana toimitettua sisältöä, tehdä muistiinpanoja ja tallentaa oman kopion sisällöstä myöhempää tarvetta varten. Näiden tapahtumien liittäminen sijaintiin vaatii pääsyn GPS-sijaintiin ja sen käyttämistä.

Kun päätät ensimmäisen kerran käyttää Tapahtumat-ominaisuuttamme, sinulle annetaan mahdollisuus jakaa GPS-sijaintisi kanssamme, ja jos päätät antaa GPS-sijaintisi, käytämme näitä tietoja vain luettelon lähettämiseen lähelläsi olevista tapahtumista. GPS-sijaintitietoja säilytetään noin seitsemän päivän ajan vianmääritykseen ja vianmääritystarkoituksiin, mutta niitä ei koskaan tallenneta tietokantaamme minkään tietyn YouVersion -käyttäjätilin kanssa. Kun Tapahtumat-ominaisuuden käyttökertasi päättyy, lopetamme GPS-sijaintisi tietojen saamisen, ellet käytä Tapahtumat-ominaisuutta uudelleen. Kun olet käyttänyt Tapahtumat-ominaisuutta ensimmäisen kerran ja antanut suostumuksesi GPS-sijaintisi käyttöön, oletamme, että meillä on tämä suostumus Tapahtumat-ominaisuuden myöhemmän käytön aikana, ellet peruuta kyseistä suostumustasi laitteen asetuksissa tai Raamattusovelluksen Tapahtumat-ominaisuudessa.

Jos päätät olla jakamatta GPS-sijaintiasi, voit silti käyttää Tapahtumat-ominaisuutta, mutta sinun on haettava tapahtumaa manuaalisesti nimen, organisaation, kaupungin, maan tai muun yksilöivän hakutermin perusteella.

YouVersion-sisältö.

Keräämme tavan, jolla käytät YouVersionia ja sen sisältöä, kuten rukouspyyntösi, käyttämäsi Raamatun luvut ja lukusuunnitelmat sekä kieli, jolla päätät käyttää kyseistä sisältöä. Keräämme ja tallennamme myös luomasi käyttäjätuotokset, kuten kirjanmerkit, kohokohdat ja muistiinpanot. Käsittelemme näitä tietoja, jotta voit käyttää sisältöä, jota luot tai haluat käyttää jokaisen YouVersion-istunnon aikana.

Voit valita, lataatko tietyn YouVersion-sisällön ja käyttäjätuotoksen laitteellesi. Voit valita, sallitko YouVersionille pääsyn laitteesi tallennustilaan lisätäksesi ja muokataksesi tätä ladattua sisältöä. Laitteen tallennustilaa YouVersion käyttää vain pyytämäsi sisällön lataamiseen laitteellesi.

Voit valita, haluatko luoda YouVersion-sisältöä, käyttää niitä vai tallentaako ne. Jos teet niin, tallennamme sen yhdessä käyttäjätilisi kanssa. Voimme käyttää tietoja YouVersionin käytöstäsi ja siitä tehdyistä johtopäätöksistä antaa sinulle suosituksia muusta YouVersion- tai Life.Church-sisällöstä. Esimerkiksi suorittamasi lukusuunnitelman perusteella voimme ehdottaa sinulle muita lukusuunnitelmia. Voit kieltäytyä saamasta näitä suosituksia sähköpostitse kuten alla käsitellään.

Viestintämme kanssasi.

Kommunikoimme kanssasi push-ilmoituksilla, sähköpostilla tai sovelluksen sisäisillä viesteillä. Jos kommunikoimme sinulle sähköpostilla, voit yleensä peruuttaa näiden viestien tilaamisen viestien sisältämän linkin kautta. Voit myös muokata ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa YouVersion Raamattusovelluksen Asetukset-valikossa tai käymällä osoitteessa bible.com/notification-settings.

Suositukset

Käytämme sinua koskevia tietoja ja niistä tehtyjä päätelmiä suositellaksemme tiettyä sisältöä ja toimintoja sekä YouVersionin tarjoamia muita tuotteita ja palveluita. Voimme yhdistää meille antamasi tiedot muista Life.Church-palveluista ja -tuotteista kerättyihin tietoihin sekä niistä saamiimme johtopäätöksiin kaikkien Life.Churchin tarjoamien palveluiden ja tuotteiden yleisen laadun parantamiseksi. Voimme myös antaa sinulle suosituksia muista Life.Church-palveluista ja tuotteista antamiesi tietojen perusteella. Voimme ottaa sinuun yhteyttä push-ilmoituksen, sähköpostin tai sovelluksen sisäisten viestien kautta keskustellaksemme näistä suosituksista, YouVersionin käytöstä ja muista YouVersion-uutisista.

Mielipidetutkimukset ja kyselyt

Joskus teemme kyselyjä ja tutkimuksia YouVersionin kautta. Sinua ei velvoiteta vastaamaan kyselyihin tai tutkimuksiin, ja sinulla on valinnanvapaus antamistasi tiedoista. Koska näiden kyselyjen ja tutkimusten tarkoitus voi vaihdella, annamme yksityiskohtaisia tietoja henkilökohtaisten tietojen paljastamisesta ja käytöstä suhteessa kyselyihin tai tutkimuksiin ennen kuin annat tietoja.

Turvallisuus, oikeudelliset ja tekniset kysymykset

Voimme käyttää henkilötietojasi tutkimaan, vastaamaan ja ratkaisemaan YouVersionia koskevia juridisia, turvallisuus- ja teknisiä kysymyksiä ja valituksia ja tarvittaessa turvallisuustarkoituksiin tai mahdollisten petosten, lain rikkomusten, käyttöehtojemme tai tämän tietosuojakäytännön rikkomusten tutkimiseksi tai yrityksissä vahingoittaa itseäsi tai muita. Voimme käyttää tietojasi ottaaksemme yhteyttä tilin tietoturva-, laki- ja muihin palveluihin liittyviin ongelmiin. Huomaa, että et voi kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia viestejä meiltä.

Huomaa

Voimme käyttää henkilötietojasi ilmoittaaksesemme tietoturvaloukkauksesta tai tietomurrosta: (i) lähettämällä viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen (tapauksen mukaan); (ii) lähettää YouVersionin julkisesti näkyvälle sivulle tai sovelluksen sisäisen viestin kautta; (iii) suurten valtionlaajuisten tiedotusvälineiden välityksellä; ja / tai (iv) puhelimitse, mukaan lukien puhelut ja / tai tekstiviestit, vaikka ne lähetettäisiin automaattisin keinoin, mukaan lukien puhelinautomaatit. Operaattoriltasi saatetaan veloittaa tavalliset teksti- ja dataviestintämaksut. Sähköpostitse lähetetyt ilmoitukset ovat voimassa, kun lähetämme sähköpostin, kirjeitse lähettämämme ilmoitukset ovat voimassa postituksesta alkaen ja sovelluksen sisäiset viestit, kun viesti luodaan, ja puhelimitse toimittamamme ilmoitukset ovat voimassa, kun ne lähetetään tai soitetaan. Suostut vastaanottamaan Life.Churchiltä sähköistä viestintää, joka liittyy YouVersioniin ja YouVersionin kautta tarjottujen palvelujen käyttöön ja niihin pääsyyn. Sinun vastuullasi on pitää sähköpostiosoitteesi ja muut meille antamasi yhteystiedot ajan tasalla, jotta voimme toimittaa nämä viestit sinulle.

Data-analyysi ja suorituskyky.

Analysoimme sisäisesti meille saatavilla olevia henkilötietoja ja YouVersion-sisällön käyttöä sekä näistä tiedoista tekemiämme päätelmiä havaitaksemme sosiaalisia, taloudellisia ja maantieteellisiä suuntauksia YouVersion-sisällön suhteen. Joissakin tapauksissa työskentelemme luotettujen kolmansien osapuolten kanssa tämän tutkimuksen tekemiseksi, käyttäen keinoja, jotka ovat suunniteltu suojaamaan yksityisyyttäsi kuten alla käsitellään. Voimme esittää YouVersion-sisällön käytön yhdistämällä anonyymien ja nimettömien tietojen kanssa, jotka eivät paljasta yksittäisiä käyttäjiä tai kyseisen käyttäjän henkilökohtaisia tietoja. Voimme esimerkiksi käyttää tietojasi tilastojen tuottamiseen YouVersionin yleisestä käytöstä maailmanlaajuisesti tai tietyillä maantieteellisillä alueilla.

Käytämme myös anonyymeja ja yhdistettyjä käyttäjätietoja YouVersionin markkinointiin, mukaan lukien viestintä, joka edistää YouVersion-jäsenyyttä ja verkoston kasvua, kuten YouVersion-asennusten kokonaismäärään juhlistus. Kun näet julkisesti jakamamme tilastot, kuten maailmanlaajuisen YouVersion-sitoutumisen, analysoimme ja julkaisemme tiedot yhdistetyssä muodossa suojaamalla yksityisyyttäsi ja pitämällä henkilöllisyytesi ja henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Käytämme tietoja, mukaan lukien käyttäjän toimittamat henkilökohtaiset tiedot, käyttäjätietojen yhdistelmät, YouVersionin avulla kerätyt tiedot, julkinen palaute ja näistä tiedoista johdetut tiedot sisäisen tutkimuksen ja kehittämisen suorittamiseksi paremman yleisen YouVersion-kokemuksen tarjoamiseksi, YouVersionin suorituskyvyn mittaukseen ja lisäämään YouVersionin ja sen ominaisuuksien käyttöä. Tämä tapahtuu tekemällä YouVersioniin yleisesti saatavilla olevia muutoksia sekä lähettämällä käyttäjille YouVersionin kautta viestejä, jotka viittaavat YouVersion-toimintoihin ja sisältöön.

Arkaluonteiset tiedot

Lataamalla ja käyttämällä YouVersionia emme oleta, että sinulla olisi jokin tietty uskonnollinen nimitys tai ilmaisisit meille mitään tiettyä uskonnollista vakaumusta; oletamme vain, että olet kiinnostunut tarjoamastamme sisällöstä. Emme vaadi, että käyttäjät antavat tietoja tällaisista uskomuksista meille tai toimittavat muita arkaluonteisia tietoja, kuten rotu, etnisyys, filosofiset vakaumukset tai fyysinen tai henkinen terveys YouVersionin käyttämiseksi tai YouVersion-käyttäjätilin luomiseksi tai ylläpitämiseksi. Sinulla on mahdollisuus tietyillä YouVersion-toiminnoilla luoda, tallentaa ja jakaa YouVersion-sisältöön liittyviä ajatuksia ja viestejä, mukaan lukien mahdollisuus tallentaa ja jakaa rukouksia. Voit itse valita, toimitatko arkaluontoisia tietoja luomissasi käyttäjätuotoksissa, jos on mahdollista tehdä niin. Jos päätät antaa arkaluonteisia tietoja, voimme käyttää näitä tietoja muiden antamiesi arkaluonteisten tietojen kanssa henkilökohtaisemman YouVersion-kokemuksen luomiseksi sinulle ja suorittamaan YouVersionin kautta pyytämiäsi palveluita ja toimintoja, kuten sisällön jakamista tai tallentamista. Joka tapauksessa Life.Church käsittelee vain arkaluonteisia tietoja, jotka annat meille Life.Churchin lailliseen toimintaan puolestasi ja yksinomaan näiden käyttöehtojen ja mahdollisten lisätietopyyntöjen mukaisesti. Pidämme myös tietojasi näiden käyttöehtojen ja Life.Churchin muuten tarjoamien asianmukaisten suojatoimien alaisena. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen help@youversion.com.

Tietojesi luovuttaminen

Emme myy tai jaa henkilötietojasi kolmannen osapuolen mainostajille tai mainosverkostoille mainostarkoituksiin. Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille voidaksemme tarjota YouVersionin, alla kuvatulla tavalla.

Luovutus puolestasi.

Voimme luovuttaa henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme tai annat, tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla käyttöehtojemme mukaisten velvoitteidemme täyttämiseksi, sen tarkoituksen toteuttamiseksi, jota varten annat ne, mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, jota pyydät, kun annat tietoja tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, johon meillä on suostumuksesi.

Itse luovuttamasi.

Kun jaat tietoja YouVersionin kautta, sinä ja kuka tahansa muu, jonka kanssa päätät jakaa ne, voivat tarkastella näitä tietoja. Jos annat pääsyn YouVersion-tilillesi muille sovelluksille ja palveluille hyväksyntäsi perusteella, näillä palveluilla on sitten pääsy jaettuihin tietoihin. Tietojesi käyttö, kerääminen ja suojaaminen tällaisten kolmansien osapuolten palveluiden alaisuudessa on näiden kolmansien osapuolten käytäntöjen alaista.

Sisäinen luovutus.

Käsittelemme henkilötietojasi sisäisesti Life.Church-palvelussa auttaaksemme yhdistämään YouVersionin eri näkökohtien kattamat henkilötiedot ja muut tuotteemme ja palvelumme palvelujen tarjoamiseksi sinulle tavalla, joka on henkilökohtainen ja hyödyllinen sinulle ja muille.

Palveluntarjoajat.

Voimme luovuttaa henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme tai annat tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla urakoitsijoille, palveluntarjoajille ja muille kolmansille osapuolille, joita käytämme yksinomaan YouVersionin tukemiseen (kuten pilvipalvelut, evästeiden tarjoajat, ylläpito, analysointi, tarkastus, maksu, petosten havaitseminen, viestintä ja kehitys). Esimerkiksi jotkut YouVersionin kautta lähetettyjen sähköpostien ja ilmoitusten lähettämiseen käytetyistä alustoista ovat kolmannen osapuolen rakentamia ja hallinnoimia, joten osa tiedoistasi lähetetään turvallisesti kyseisiin palveluihin tällaisten toimintojen tarjoamiseksi. Heillä on pääsy tietoihisi vain, jos se on kohtuudella tarpeen näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä muihin tarkoituksiin.

YouVersion-sisällöntuottajat.

Hyödynnämme tiettyjä kolmansia osapuolia tietyn YouVersion-sisällön, kuten lukusuunnitelmien, toimittamiseen. Emme jaa YouVersion-käyttäjien henkilökohtaisia tietoja näiden kolmansien osapuolten kanssa. Toimitamme kuitenkin näille kolmansille osapuolille yhteenvetoanalyysejä niiden sisällön käytöstä maittain käyttämällä tunnistamattomia ja nimettömiä tietoja.

Kykymme tarjota raamatunkäännöksiä eri kielillä on seurausta meidän ja tiettyjen raamattuyhdistysten ja julkaisijoiden välisistä sopimuksista, joita kutsumme "YouVersion-sisällöntuottajiksi", ja niihin sovelletaan sopimusta. Joidenkin YouVersion-sisällöntuottajien kanssa tehdyt lisenssisopimukset antavat meille mahdollisuuden tarjota YouVersion-käyttäjille mahdollisuuden ladata tiettyjä raamatun tekstejä offline-käyttöön, jos annamme YouVersion sisällontuottajalle käyttäjän nimen, sähköpostiosoitteen ja maan tulevaa viestintää varten. Jos näin on tekstissä, jonka haluat ladata offline-käyttöä varten, (i) jaamme nämä tiedot vain pyytämäsi offline-version YouVersion-sisällöntuottajan kanssa; (ii) teemme niin luottamuksellisesti ja vain, jos YouVersion-sisällöntuottaja sitoutuu pitämään sinusta jakamamme tiedot luottamuksellisina; ja (iii) toimittaa sinulle lisäkehotuksen muistutukseksi näistä ehdoista, jotka sinun on hyväksyttävä tuolloin jatkaaksesi lataamista. Jos et hyväksy tätä ylimääräistä kehotetta, voit jatkaa tekstin online-version käyttöä. Mitään muita henkilökohtaisia tietojasi ei jaeta YouVersion-sisällöntuottajille eikä tietoja jaeta ennen kuin annat hyväksynnän kehotuksellemme, joka antaa sinulle pääsyn ladata kyseisen offline-version. Vuorovaikutuksesi minkä tahansa YouVersion-sisällöntuottajan kanssa ovat yksinomaan sinun ja kyseisen YouVersion-sisällöntuottajan välistä.

Oikeudellinen prosessi.

On mahdollista, että meidän on luovutettava tietoja sinusta, kun laki, haasteet tai muut oikeudelliset prosessit sitä edellyttävät. Yritämme ilmoittaa käyttäjille henkilötietojen oikeudellisista vaatimuksista, jos se on mielestämme tarpeellista, ellei laki tai tuomioistuimen määräys sitä estä tai kun pyyntö on hätätilanne. Voimme kiistää tällaiset vaatimukset, kun uskomme harkintamme mukaan, että pyynnöt ovat laajoja, epämääräisiä tai niillä ei ole asianmukaista auktoriteettia, mutta emme lupaa haastaa kaikkia vaatimuksia. Voimme myös luovuttaa tietosi, jos uskomme vilpittömässä mielessä, että luovuttaminen on kohtuullisen välttämätöntä (i) epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkimiseksi, estämiseksi tai toteuttamiseksi tai hallituksen viranomaisten tukemiseksi; (ii) panna täytäntöön sopimuksemme kanssasi; (iii) tutkia ja puolustaa itseämme kolmansien osapuolten vaatimuksilta tai väitteiltä; (iv) suojata YouVersionin turvallisuutta tai eheyttä; tai (v) käyttää tai suojata Life.Churchin, käyttäjien, henkilökunnan tai muiden oikeuksia ja turvallisuutta. Pidätämme myös oikeuden luovuttaa luottamuksellisesti henkilötietojasi, jotka meillä on sinusta potentiaalisen tai todellisen fuusion tai yrityskaupan yhteydessä, kuten kaikkien tai olennaisilta osin koko omaisuutemme myynnistä.

Tietojen poistaminen, käyttäminen ja korjaaminen

Kuinka tehdä pyyntösi.

Voit pyytää sinua koskevia henkilötietojasi seuraavasti:

  • Poisto: Voit pyytää meitä poistamaan kaikki tai osan henkilötiedoistasi. Huomaa, että se voi rajoittaa kykyäsi käyttää tiettyjä YouVersion-toimintoja. Huomaa, että käyttäjätiliin vaaditaan sähköpostiosoite, jotta voimme varmistaa oikean todennuksen kyseisen tilin potentiaalisille käyttäjille.
  • Korjaus / muokkaus: Voit muokata joitain henkilökohtaisia tietojasi tilisi kautta tai pyytää meitä muuttamaan, päivittämään tai korjaamaan tietosi tietyissä tapauksissa, myös jos ne ovat epätarkkoja.
  • Tietojen käytön vastustaminen tai rajoittaminen: Voit pyytää meitä lopettamaan kaikkien tai joidenkin henkilötietojesi käytön tai rajoittamaan niiden käyttöä.
  • Oikeus käyttää ja / tai ottaa tietojasi: Voit pyytää meiltä kopiota tai meille toimittamiesi henkilötietojen luovuttamista.

Tietyt lait saattavat antaa oikeuden tehdä näitä ja muita henkilökohtaisia tietojasi koskevia pyyntöjä. Jos olet antanut meille henkilökohtaisia tietoja ja haluat tehdä tällaisen pyynnön tietyn alueen lain mukaan, lähetä pyyntösi osoitteeseen help@youversion.com ja sisällytä aiheeseen lause "[Sinun valtiosi / maasi] tietosuojapyyntö".

Voit tehdä näitä tai muita henkilötietojasi koskevia pyyntöjä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen help@youversion.com tai lähettämällä pyyntösi postitse osoitteeseen Life.Church, YouVersion Support, 4600 E. 2nd St., Edmond, Oklahoma 73034, USA.

Pyydämme, että pyyntöjä esittelevät henkilöt antavat tunnistusta varten ainakin nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen ja yksilöivät tiedot, joihin pyydetään pääsyä, korjaamista tai poistamista, ennen kuin käsittelemme pyyntöjä. Voimme kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jos emme pysty tarkistamaan pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä, jos uskomme pyynnön vaarantavan muiden yksityisyyden, jos uskomme, että pyyntö rikkoo lakia tai lakivaatimusta, jos uskomme pyynnön aiheuttavan tietojen lähettämisen väärin tai samankaltaiseen lailliseen tarkoitukseen.

Emme syrji sinua sovellettavan lain mukaisten oikeuksien käytöstä. Emme veloita tarkistettavan pyynnön käsittelystä tai vastaamisesta maksua, ellei se ole kohtuutonta, toistuvaa tai selvästi perusteetonta. Jos toteamme, että pyynnöstä on perittävä maksu, kerromme sinulle, miksi teimme päätöksen, ja toimitamme sinulle kustannusarvion ennen pyynnön täyttämistä.

Tilisi poistaminen.

Jos päätät sulkea tilisi tai pyytää meitä muuttamaan tai poistamaan osaa tai kaikkia henkilökohtaisia tietojasi, säilytämme henkilötietosi, jos meillä on laillinen oikeus tai velvollisuus ylläpitää tietoja tai noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia, ratkaista riitoja, ylläpitää turvallisuutta, estää petoksia ja väärinkäytöksiä, valvoa oikeuksiamme tai täyttää kaikki muut pyyntösi sinulta (esimerkiksi kieltäytyä muista viesteistä tai kopio tiedoistasi). Muussa tapauksessa, jos pyydät sulkemaan tilisi, poistamme tilisi ja kaikki tiliisi liittyvät tiedot, lukuun ottamatta yhdistettyjä tilastoja, jotka perustuvat tunnistamattomiin tietoihin ja päätelmiin, jotka teemme niistä. Säilytämme myös ladattujen YouVersion-sovellusten kokonaismäärän, johon sisältyy se tosiasia, että latasit YouVersionin, säilyttämättä kyseiseen tiliin liittyviä henkilökohtaisia tietoja.

Emme hallitse tietoja, jotka olet jakanut muiden kanssa YouVersionin kautta, kun suljet tilin tai pyydät tietojen poistoa tai yrität poistaa tilisi itse. Tietosi ja jakamasi sisältö saattavat edelleen olla näkyvissä muiden käyttämissä palveluissa (esimerkiksi hakutuloksissa) kunnes ne päivittävät välimuistinsa.

Turvallisuus ja suojaus

Käytämme turvallisuustekniikoita tietojesi suojaamiseen. Näitä ovat esimerkiksi tietojen salaus, kun tietoja lähetetään laitteesi tai selaimesi ja palvelintemme välillä sekä tietojesi ollessa palvelimellamme. YouVersionin kautta meille tarjotut tiedot tallennetaan ISO 27017 -standardin mukaiseen tiedonhallintajärjestelmään, joka tarkoittaa, että se on tarkistettu ja todettu kansainvälisesti tunnustettujen pilvipalveluiden tietosuojakäytäntöjen ISO 27017 -standardin mukaiseksi.

Ottaen kuitenkin huomioon tietoliikenteen ja tietotekniikan luonteen sekä sen, että internetin käyttöön liittyy luontaisia riskejä, vaikka säännöllisesti valvommekin mahdollisia haavoittuvuuksia ja hyökkäyksiä, emme voi taata, että YouVersionin kautta meille tarjotut tiedot tai järjestelmiimme tallennetut tiedot ovat täysin vapaita luvattomalta tunkeutumiselta, emmekä myöskään voi taata, että em. tietoihin ei pääse käsiksi tai ettei niitä voi paljastaa, muuttaa tai tuhota murtamalla fyysiset, tekniset tai hallinnolliset turvakäytäntömme.

Alle 16-vuotiaat lapset

Emme kerää henkilötietoja keneltäkään alle 16-vuotiaalta ilman kyseisen alaikäisen vanhemman tai laillisen huoltajan suostumusta.

Vanhempi tai huoltaja voi suostua siihen, että alaikäinen käyttää YouVersion-tiliä kyseisen vanhemman tai huoltajan ensisijaisessa profiilissa tai vanhemman / huoltajan toissijaisessa profiilissa alustalla, joka tunnetaan nimellä Lasten Raamattusovellus. Jos annat alaikäisen lapsesi käyttää tiliäsi (joko profiilisi tai Lasten Raamattusovellus -profiilin kautta), olet yksin vastuussa alaikäisen YouVersion-käytön valvonnasta ja olet täysin vastuussa minkä tahansa tiedon tulkinnasta ja käytöstä YouVersion-alustalla.

Jos haluat luoda toissijaisen profiilin, sinun on käytettävä tiliäsi käyttäjätiedoillasi ja sinä hallitset yksinomaan tätä Lasten Raamattusovellus -profiilia. Emme vaadi, että luovutat henkilökohtaisia tietoja alaikäisestä lapsestasi meille luodaksemme Lasten Raamattusovellus -profiilin. Kun määrität profiilia alaikäiselle lapsellesi, sinun on annettava "Lapsen nimi" tilin tunnistamiseksi. Tämä nimi voi kuitenkin olla mikä tahansa valitsemasi, eikä sinun tarvitse ilmoittaa alaikäisen lapsesi todellista etu- tai sukunimeä.

Kun liität alaikäisen lapsesi tiedot tiliisi, oletamme sinun hyväksyvän näiden tietojen käsittelyn tämän käytännön ja muiden tietosuojailmoitusten ja ehtojen mukaisesti, jotka saatamme antaa sinulle ajoittain. Jos annat alaikäisen lapsesi käyttää YouVersionia, pyydämme sinua keskustelemaan riskeistä, jotka liittyvät henkilökohtaisten tietojen jakamiseen Internetissä lasten kanssa, ja vaadimme, että he pidättyvät kommunikoinnista kolmansien osapuolten kanssa tai jakamasta henkilökohtaisia tietoja YouVersionin tai YouVersion-käyttäjien kanssa. Jos uskot, että meillä saattaa olla tietoja alle 16-vuotiaalta lapselta tai hänestä, ota meihin yhteyttä osoitteessa help@youversion.com.

Tietojen käsittely

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain, kun meillä on laillinen perusta. Laillisiin perusteisiin kuuluvat suostumus (jos olet antanut suostumuksen), sopimus ja muut oikeutetut edut. Tällaiset oikeutetut edut sisältävät suojan sinulle, meille, muille jäsenille ja kolmansille osapuolille; noudattamaan sovellettavaa lakia; mahdollistamaan ja hallinnoimaan liiketoimintaamme; hallita yritystoimia; ymmärtää ja parantaa yleisesti sisäisiä prosessejamme ja käyttäjäsuhteitamme; ja antaa meidän ja muiden YouVersion-käyttäjien olla yhteydessä sinuun vaihtaakseen tietoja edellyttäen, että edellä mainittu suojaa riittävästi oikeuksiasi ja vapauksiasi.

Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojen käsittelyssä, voit peruuttaa suostumuksesi tai hylätä suostumuksesi ja jos luotamme oikeutettuihin etuihin, voit vastustaa. Jos sinulla on kysyttävää laillisista perusteista, joiden perusteella keräämme ja käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa help@youversion.com.

Kolmannen osapuolen tiedonkeruu

Muista, että YouVersion saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai sovelluksiin. Olet vastuussa niiden muiden verkkosivustojen tietosuojalausuntojen ja käytäntöjen tarkistamisesta, jotka valitset linkitettäviksi YouVersioniin, jotta voit ymmärtää, kuinka kyseiset verkkosivustot keräävät, käyttävät ja tallentavat tietojasi. Emme ole vastuussa muiden verkkosivustojen tai sovellusten tietosuojalausekkeista, käytännöistä tai sisällöstä, mukaan lukien verkkosivustot, joihin linkität YouVersionin. Verkkosivustot, jotka sisältävät yhteisbrändäystä (viittaavat nimeemme ja kolmannen osapuolen nimeen), sisältävät kolmannen osapuolen, ei meidän, toimittamaa sisältöä.

Jos päätät linkittää YouVersionin muihin verkkosivustoihin, sovelluksiin ja palveluihin tai profiileihin, joita sinulla on kolmansien osapuolten sovellusten kanssa, toimitat kyseisiin sovelluksiin tallennetut henkilötiedot Life.Churchille. Voit esimerkiksi perustaa uuden YouVersion-käyttäjätilin linkittämällä Facebook-tilisi YouVersioniin ja tarjoamalla henkilökohtaisia tietoja, jotka olet päättänyt jakaa Facebookin kautta, Life.Churchiin. Voit peruuttaa linkin tällaisiin tileihin ja kolmansien osapuolten sovelluksiin muuttamalla asetuksiasi kyseisillä sovelluksilla.

Käyttäjät Yhdysvaltojen ulkopuolella

YouVersionin palvelut tarjotaan Yhdysvaltojen Oklahomasta käsin ja YouVersionin käyttöäsi ja tätä tietosuojakäytäntöä valvotaan Yhdysvaltojen ja Oklahoman osavaltion lakien mukaisesti. Jos käytät YouVersionia Yhdysvaltojen ulkopuolella, otathan huomioon, että tietojasi voidaan lähettää säilytettäväksi ja/tai käsitelväksi Yhdysvaltoihin, jossa palvelimemme sijaitsevat ja keskustietokantaamme käytetään. Käsittelemme tietoja Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella ja luotamme laillisiin mekanismeihin, joiden avulla tietoja siirretään laillisesti rajojen yli. Tähän sisältyy sopimussuhteiset sitoumukset, jotka koskevat meitä ja yrityksiä, jotka siirtävät henkilötietoja, jotka edellyttävät näiden tietojen suojaa ja turvallisuutta. Oklahoman osavaltion, Yhdysvaltojen ja muiden maiden tietosuoja ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin omassa maassasi. Käyttämällä YouVersionia annat suostumuksen, että tietojasi siiretään laitoksiimme ja niiden kolmansien osapuolten palveluihin, joiden kanssa jaamme tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain vastaamaan käytäntöjemme muutoksia. Life.Church etsii jatkuvasti uusia ja parempia tapoja tarjota YouVersionia ja lisätä sitoutumista. Kun parannamme YouVersionia, tämä voi tarkoittaa uusien tietojen keräämistä tai uusia tapoja käyttää tietoja. Koska YouVersion on dynaaminen ja pyrimme jatkuvasti tarjoamaan uusia ominaisuuksia, saatamme vaatia muutoksia tietojen keräämiseen tai käsittelyyn. Jos keräämme olennaisesti erilaisia henkilötietoja tai muutamme olennaisesti tapaa, jolla käytämme tietojasi, päivitämme tämän tietosuojakäytännön.

Lähetämme kaikki muutokset tietosuojakäytäntömme tälle sivulle. Jos teemme olennaisia muutoksia tapaan, jolla käsittelemme käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, ilmoitamme, että tietosuojakäytäntö on päivitetty. Päivämäärä, jolloin tietosuojakäytäntöä viimeksi muutettiin, ilmoitetaan käytännön alussa. Olet vastuussa siitä, että meillä on ajan tasalla oleva aktiivinen ja toimiva sähköpostiosoite sinulle, ja vierailemalla säännöllisesti tässä tietosuojakäytännössä tarkistamassa mahdolliset muutokset.

Yhteystiedot

Jos haluat kysyä tai kommentoida tätä tietosuojakäytäntöä ja tietosuojakäytäntöjämme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: Life.Church, Attn .: YouVersion Support, 4600 E. 2nd St., Edmond, Oklahoma 73034, USA; tai osoitteessa help@youversion.com.