Zona e shtypit

Press_image

I bazuar në Biblën online, Bible.com, Programi i Biblës është një Bibël e lëvizshme falas që mund të instalohet në pothuaj çdo telefon. Programi i Biblës u mundëson përdoruese të lexojnë Biblën, të ndajnë vargje në rrjetet e tyre sociale, të shënojnë pjesët e tyre të preferuara dhe jo vetëm kaq—të gjitha në një format që ruan mënyrën e tyre të jetesës gjithnjë e më shumë në lëvizje.

Sot në komunitetin YouVersion


Burimet për shtypin

 • Shkarko

  Rreth YouVersion dhe Programit të Biblës

 • Shkarko

  Manuali i markës YouVersion


Logot dhe imazhet e YouVersion

 • Shkarko

  Ikonat e Programit të Biblës

 • Shkarko

  Mbledhja e imazhit: Pajisjet

 • Shkarko

  Mbledhja e imazheve: Lifestyle


Hallkat lidhëse të mbulimit mediatik

Të duhet ndihmë me YouVersion?

support.youversion.com


Përreth rrjetitInformacion kontakti për shtypin