Zoek resultaten voor: jakobus 5:16

  • Jakobit 5:16 (ALBB)

    Rrëfejani fajet njëri-tjetrit dhe lutuni për njëri-tjetrin, që të shëroheni; shumë fuqi ka lutja e të drejtit kur bëhet me gjithë shpirt.