bible icon

Донеси ја моќта на апликацијата Библија во твоите црковни служби.

Сѐ што ѝ е потребно на твојата црква за да се поврзе со твојата порака, и да ја сподели со другите. Бесплатна, без хартија, и веќе инсталирана на милиони уреди.

move down

Помогни ѝ на твојата заедница да добие повеќе од твоите пораки.

Посетителите можат да следат заедно, да се ангажираат со Писмото, да земаат белешки, па дури и да ја зачуваат сопствената персонализирана копија за понатамошна референца.

move down

Твојата содржина на нивниот паметен телефон.

Преглед на пораки, соопштенија, линкови до онлајн дарување... што и да треба да пренесеш до твојата црква, сподели го сето тоа - 100% бесплатно.

move down

Води го твојот народ подлабоко во Библијата.

Препорачај планови за читање и молитви кои ќе ја задржат твојата заедница да се поврзува со Светото Писмо преку целата недела.

move down

Моќен не мора да значи и комплициран.

Едноставно регистрирај настани од кој било веб-поврзан Mекинтош или компјутер. Едноставно повлечи и пушти го секој дел од твоите настани на соодветни места, преуредувај, редактирај и прилагодувај додека се движиш.

Сите градежни блокови кои ти се потребни... за да ги направиш настаните такви какви што ги сакаш.

Флексибилните модули ти заштедуваат време и напор. Комбинирај елементи за да регистрираш нови настани од нула. Или повторно да ги користиш твоите постоечки Настани и да ги промениш по потреба. Дури можеш и да ги копираш постоечките настани и да ги модифицираш за да одговараат на сосема различни типови на собири. Во текот на целиот процес, прегледот ти овозможува да ја видиш содржината на настанот токму како што твоите посетители би сакале да ја видат.

Text Module Текстуален модул

Кратка содржина, важни точки, прашања за дискусија… Сподели каков било текст со општа содржина која ќе им помогне на присутните да ја следат твојата порака во моментот кога се случува.

Bible References Библиски референци

Прикажи ги пасусите токму каде што твојата порака посочува на нив, поврзани со било која од 2400+ верзии на апликацијата Библија, во 1600+ јазици - нема потреба од копирање или вметнување.

Reading Plans Module Модул за читање планови

Поврзи Библиски планови кои се однесуваат на твоите точки за поучување, и помогни ѝ на твојата публика да се поврзе со Божјиот Збор низ целата седмица.

External Links Модул за веб-врски

Постави ја твојата публика само на еден допир оддалеченост од онлајн дарување, пријавување за волонтер или веб страницата на црквата. Фрли линк до било кој надворешен сајт директно во твојот настан.

Image Module Модул за слика

Внеси живот во твоите настани со уметничка серија, фотографии, слики со стих и многу повеќе. Присутните можат лесно да ги споделат сликите со настани на нивните социјални медиуми, правејќи ја твојата порака вирална.

Announcement Module Модул за известувања

Лесно дистрибуирај ги сите твои навремени и важни информации: вести од црквата, настани од календарот, програми, часови, волонтерство и мисии, и многу повеќе.

Multiple Locations Локации и термини

Информирај ги луѓето да знаат каде и кога се случува твојот настан - дури и за настани што се случуваат повеќе пати и на повеќе локации.

Duplicate Events Двојни настани

Заштеди време и напор. Брзо креирај нови настани со копирање на постојните и нивно модифицирање со ажурирани информации.

Cost Savings Заштеда на трошоци

Заштеди пари за печатење и употребувај помалку хартија... дури и кога ќе досегнуваш до луѓе на платформа со повеќе од 200 милиони преземања.

piggy-bank-image
Просечна црква во САД троши 10.000 $ годишно
за печатење билтени. Настаните ти помагаат да ги намалите или
дури и да ги отстраните тие трошоци.

Сведоштва

Bill White

"Бевме возбудени да го имплементираме WeVersion во нашата служба, особено во делот" Настани ", каде што ги внесуваме наставните белешки и коментари за секоја недела. Нашите луѓе го ценат тоа да белешките бидат под нивните прсти, да ги споделуваат и ги зачувуваат. Пренасочивме илјадници долари на потребите на другите служби со замена на печатените програми! "

Pastor Bill White
Christ Journey Church

Herbert

“Настани на YouVersion е вреден ресурс за нашето црковно семејство. Можноста нашите луѓе да ги користат белешките и стиховите од Библијата во текот на нашите пораки создаваат моќен ангажман и влијание"

Pastor Herbert Cooper
People’s Church

Cindy Beall

"Ние ги користиме Настаните за сите наши сесии, дозволувајќи им на нашите слушатели да ги имаат со себе белешките и стиховите од говорниците. Настаните нè спасија од печатење на илјадници страници! Поставувањето на настанот е неверојатно лесно, и секогаш е објавено во точното време кога ни е потребно. "

Cindy Beall
Leading and Loving It
Director of Equip

bible icon

Настани се целосно нови, целосно бесплатни и само во апликацијата Библија.

A revolution in Bible engagement is taking place within our lifetimes. Installed on more than 220 million unique devices so far (and counting), the Bible App is helping people in every country on earth connect more with God’s Word. And now, through Events, we’re happy to offer the reach of that platform to you.

Да почнеме.

Споделете го вашиот прв настан во апликацијата Библија за помалку од десет минути. Сѐ што ви треба е Mекинтош или PC и бесплатен YouVersion профил.

Регистрирај настан