Gerçekler Rhapsody (Kasım, 2018) નમૂનો

21 Papaz Chris
ONUN İÇİNİZDEKİ GÖRKEMİ
Bizler, Yehova’nın ihtişamını peçesiz yüzle bir ayna gibi yansıtırken, Ruh olan Yehova’nın tam bir eseri ve benzeri haline gelene dek, ihtişam üzerine ihtişam kazanarak değişimden geçiyoruz (2 korintoslular 3:18).
Tanrının çocuğu olarak, onun görkemi sizin yaşamınızdadır ve bu görkem siz Söz’e çalıştıkça ve uyguladıkça artar. Bu nedenle, kiliseye gitmenin önemini vurgularız. Her kiliseye gittiğinizde ya da dostluk toplantılarınıza katıldığınızda ve Tanrı’nın Sözü’nün vaaz edildiğini ve öğretildiğini dinlediğinizde, hayatınızdaki görkem artar. Toplantıdan ayrılırken, geldiğinizden daha fazla görkemle ayrılırsınız.
Aynı durum, kendi özelinizde Söz’e çalışırken de geçerlidir; Tanrı’nın içinizdeki görkemi artar. Elbette, ruhunuzdaki görkem hissedilmeyebilir ama etkisi tartışılmazdır. İçimizdeki görkem çok güçlüdür; yine de herkes için aynı değildir. Bazı hristiyanlar diğerlerinden daha fazla görkeme sahiptir; bu ruhunuzda ne kadar Tanrı’nın Sözü’nün çalıştığı ile ilgilidir. Bu Söz’e teslim olmaya ve onunla yaşamaya bağlıdır.
Açılış ayetimiz, “...Bizler, Yehova’nın ihtişamını peçesiz yüzle bir ayna gibi yansıtırken, Ruh olan Yehova’nın tam bir eseri ve benzeri haline gelene dek, ihtişam üzerine ihtişam kazanarak değişimden geçiyoruz,” diyor. Söz hayatımızda bunu yapar: Söz’e bağlandığımızda, yükseliriz; görkemimiz artar. Söz’e ne kadar çalışırsak, o kadar görkemli oluruz.
Şu an bile, bir an öncesinden daha görkemlisiniz çünkü bu dini yayın sayesinde Söz ile dostluk içindesiniz. Bugün işinize gittiğinizde, daha fazla görkemle gideceksiniz. Dünyanızı bu görkemle etkileyin. Söz ile dostluk içinde olarak ve ona çalışarak görkeminizi arttırmaya devam edin.
Dua
Sevgili Babamız, kendimiz Söz’ünde bulurken artan ruhumdaki görkemin için sana teşekkür ederim, Mesih’teki mirasım olan ışıkta yaşıyorum. Her gün ruhumdaki mükemmel görkeminle dünyamı etkiliyorum, İsa’nın Adı ile. Amin.
Sonraki Çalışma
Çıkış 24:15-18
2 Korintoslular 3:7-11
About this Plan

Yaşasın! Sizin favori günlük adanmışlık, Gerçekler Rhapsody, 1,000 dilde mevcuttur ve hala artıyor. Bizadanmışlık 2018 baskısı ruhsal büyüme ve kalkınmayı geliştirmek veyıl boyunca yankılanan bir başarı için pozisyon olacağına inanıyoruz. Bu baskısındahayat değiştiren düşünceler, yenilemek dönüşümü ve Tanrı’nın kelıme ile bir çok tatmin edici verimli ve tatmin edici bir deneyim için sizi hazırlayacaktır.
More
સંબંધિત યોજનાઓ

A Practical Guide for Transformative Growth Part 2

Truth to All Generations by Vance K. Jackson

God Within You - Awaken to the Power and Presence of the Holy Spirit

Hope for Imperfect Families From the Story of Joseph

The Sabbath Way: Finding the Rest Your Soul Craves by Travis West

Set Apart: Living for Christ as a Teen

A Minute of Hope

Love Because: Devotions for In-Law Relationships

Do Not Be Anxious About Anything
