bible icon

Sill fuqinë e Programit të Biblës në shërbesat e kishës tënde.

Gjithçka që i duhet kishës tënde për t'u angazhuar me mesazhin tënd dhe për ta ndarë me të tjerë. Falas, pa letër dhe tashmë i instaluar në miliona pajisje.

move down

Ndihmo komunitetin tënd të përfitojë më shumë nga mesazhet tuaja.

Pjesëmarrësit mund të ndjekin së bashku, të angazhohen me Shkrimet, të mbajnë shënime dhe madje të ruajnë kopjen e tyre të personalizuar për referencë të ardhshme.

move down

Përmbajtja juaj në smartfonin e tyre.

Skica të mesazhit, njoftime, lidhje për të dhuruar online… gjithçka ju duhet për t'i komunikuar kishës suaj, të ndash gjithçka — 100% falas.

move down

Drejtoji njerëzit më shumë drejt Biblës.

Lexime devocionale dhe plane të leximit të rekomanduara të cilat do e mbajnë të lidhur komunitetin tuaj me Shkrimin gjatë gjithë javës.

move down

E fuqishme nuk ka pse të jetë e koklavitur.

Krijoni me lehtësi Ngjarje nga çdo kompjuter (Mac ose PC) i lidhur me internetin. Thjesht zgjidh dhe vendos secilën pjesë të Ngjarjes suaj në vendin e vet, duke riorganizuar, ndryshuar dhe bërë rregullime gjatë rrugës.

Të gjitha blloqet ndërtuese që ju duhen… bër të bërë saktësisht Ngjarjet që dëshironi.

Modulet e përshtatshme të kursejnë kohë dhe përpjekje. Kombinoni elemente për të krijuar Ngjarje të reja nga fillimi. Ose ripërdorni Ngjarjet ekzistuese dhe modifikojini ato sipas nevojës. Madje mund të kopjoni Ngjarje ekzistuese dhe t'i modifikoni ato për t'iu përshtatur llojeve krejt ndryshe të takimeve. Gjatë gjithë procesit, opsioni i Parashikimit të lejon të shohësh përmbajten e ngjarjes saktësisht siç do ta shohin pjesëmarrësit tuaj.

Text Module Moduli i tekstit

Skicat, pikat kyç, pyetjet për diskutim… Ndaj çdo përmbajtje të përgjithshme teksti që do t'i ndihmojë pjesëmarrësit tuaj t'ju ndjekin bashkë me mesazhin ndërsa ajo po ndodh.

Bible References Referenca biblike

Shfaq pasazhet atje ku mesazhi juaj u referohet atyre, të lidhura me këdo prej 2400+ versioneve të Programit të Biblës, në 1600+ gjuhë — nuk nevojitet asnjë kopjim dhe ngjitje.

Reading Plans Module Moduli i planeve të leximit

Krijoni lidhje me Planet e Biblës dhe Devocionet që lidhen me pikat e mësimit tuaj, duke e ndihmuar audiencën të përfshihet me Fjalën e Perëndisë gjatë javës.

External Links Moduli i ueblidhjeve

Jepini mundësinë audiencës suaj të jetë vetëm një prekje larg dhënies përmes internetit, të regjistrohen për punë vullnetare apo të kenë askes në faqet kryesore të kishës. Vendosni një lidhje për çdo uebfaqe të jashme direkt nga brenda Ngjarjes suaj.

Image Module Moduli i figurës

Jepini gjallëri Ngjarjes suaj me figura artistike, fotografi, vargje me figura dhe jo vetëm kaq. Pjesëmarrësit mund të shpërndajnë kollaj figurat e Ngjarjes në rrjetet e tyre sociale, duke e qarkulluar shpejt mesazhin tuaj.

Announcement Module Moduli i njoftimeve

Shpërndani me lehtësi dhe në kohë të gjitha informatat e rëndësishme: lajme të kishës, ngjarje kalendarike, programe, klasa studimi, mundësi misioni dhe pune vullnetare dhe më tepër.

Multiple Locations Vendndodhjet & Oraret

Informo njerëzit se ku dhe kur do të ndodhë Ngjarja juaj — edhe për ato Ngjarje që ndodhin njëherësh në shumë vende dhe kohë.

Duplicate Events Dublikoni Ngjarjet

Kurseni kohë dhe përpjekje. Krijoni shpejt Ngjarje të reja duke kopjuar ato ekzistuese dhe duke i ndryshuar me të dhënat e përditësuara.

Cost Savings Kursime të Kostove

Kurse para për printimin dhe përdor më pak letër… madje edhe duke arritur njerëz me një platformë që ka më shumë se 200 milionë instalime.

piggy-bank-image
Një kishë e zakonshme shpenzon 10.000 $ në vit
për të printuar buletine. Ngjarjet të ndihmojnë t'i ulësh ose
edhe t'i eliminosh këto kosto.

Dëshmi

Bill White

"Ishim të emocionuar të përdornim YouVersion në shërbesën tonë, veçanërisht seksionin e Ngjarjeve, kur futim shënimet dhe komentet e mësimit të çdo jave. Njerëzit tanë e vlerësojnë mundësinë që i kanë shënimet në majë të gishtave, që i ndajnë ato dhe i ruajnë ato. Ne kemi kanalizuar mijëra dollarë në nevoja të tjera të shërbesës duke zëvendësuar programet e printuara!"

Pastor Bill White
Christ Journey Church

Herbert

"Ngjarjet në YouVersion janë një burim i çmuar për familjen e kishës sonë. Aftësia që kanë njerëzit tanë të ndjekin shënimet e predikimit dhe Shkrimet gjatë mesazheve tona krijon një angazhim dhe ndikim të fuqishëm".

Pastor Herbert Cooper
People’s Church

Cindy Beall

"Ne i përdorim Ngjarjet për të gjitha mbledhjet tona, duke u mundësuar pjesëmarrësve të kenë përballë tyre shënimet dhe Shkrimet nga folësi. Ngjarjet na kanë kursyer printimin e mijërave faqeve! Krijimi i një Ngjarjeje është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe botohet gjithnjë pikërisht në kohën e duhur që na nevojitet".

Cindy Beall
Leading and Loving It
Director of Equip

bible icon

Ngjarjet janë tërësisht të reja, plotësisht falas dhe vetëm në Aplikacionin e Biblës.

A revolution in Bible engagement is taking place within our lifetimes. Installed on more than 220 million unique devices so far (and counting), the Bible App is helping people in every country on earth connect more with God’s Word. And now, through Events, we’re happy to offer the reach of that platform to you.

Le të fillojmë.

Merrni ngjarjen tuaj të parë gati për të ndarë në Aplikacionin e Biblës në më pak se dhjetë minuta. Çka ju nevojitet është një kompjuter Mac ose PC dhe një llogari falas të YouVersion.

Krijo një Ngjarje